aslstc Yeni kullanmaya başladık ama BioGaia da kullanıyoruz o yüzden nasıl versem bilemedim eczacı günde 3 dedi çok geldi bana bu ara doktorum al dedi nasıl kullanacağımı konuşmadık sonra da tatile çıktı ulaşamadım linçleyeceklere açıkladım 😂
duygualp aslstc sab simplex günde 3 defa 8’er damla kullanılabilir, biogaia günde bir defa beş damla, doktorumuzun önerisi bu şekilde; ancak bir işe yaramıyorlar, gaz masajı yapmaya çalışın her gün
Ulucunannesi aslstc sab simplex günde 3 kez 10 damla doktorum bu sekilde önerdi emzirmeden önce veriyorum.
giz36 Her ikisinide kullanan biri olarak yazıyorum…bio olanı kullandım bi sanci sonra eczacıya konuştum ac karnına ver dedi aç karnına kullandım ise yaradı sonra diğerine geçtim ve çok memnunum ne masaj yapıyorum ne bisey emzirmeye baslarken meme ucuna damlatiyorum sonra gerekli olursa bide bitince çok rahat uyuyo sürekli de vermiyorum artık arada çok sıkıntısı olursa anlarsiniz zaten cocugunuzdan
giz36 Yeni 4 aylik olduk… 3.ayı sab simplex verdim hep simdi şişenin dibinde birazcık var çok nadir veriyorum şimdi…hani damla var die hareket etmiyorum
giz36 10 damlayı geçmesin..işte o 10 damlayi 1 güne yayın.. emzik kullanıyorsanız ucuna 1 damla yada 2 damla dökup ağzına verin..rahat uyur zaten uykuda denk gelirsiniz kendiliğinden gazini yapar sesini duyarsınız:) ama mutlaka emzirme öncesi memeye damlatin çünkü hava yutuyolar emerken oda gaz yapiyo..emzirme bittikten sonrada emzik varsa ona daatip ağzına verirsiniz sonra rahat uyku… emzik kullanıyorsanız bile gün içerisinde vermeniz rahatlatır sizi…bazende yine bacaklarını karnına doğru harekette yapın