sedefff2023 Kızlar gündüz değil ama akşam saatleri olunca bebeğim sürekli emmek istiyor bende doğal olarak sütüm doyurmuyormu diyorum çünkü sütüm var görüyorum mama veriyorum içmiyor 1 aylık acaba kokumu istiyor yoksa gerçekten sütüm doyurmuyormu çünkü verince mememi emiyor
el1zanbebek sedefff2023 sizin kokunuzu almak istiyor olabilir daha çok küçük sizin kokunuza ihtiyacı var :)
sedefff2023 el1zanbebek umarım öyledir çünkü o öyle yapınca sütüm doyurmuyor yaramıyor diye kendimi hırpalıyorum
smyycshn Benimki de o aylarda öyleydi sadece emerdi. Kilo alımı iyiyse ki sütünüzün olduğuna eminsiniz emzirin bol bol. Bebekler sadece açken emmez korkar emer, susar emer, sıcaklar emer, anne kokusu ister emer….
sedefff2023 smyycshn kilo alımımız hep iyiydi bu zamana kadar doktorumuz anne sütüyle devam mama verme demişti ama ben şüphe ediyorum doymaz aç kalır diye
sedefff2023 smyycshn yani sütümden de tam emin değilim elimle sıkınca geliyor bende var sütüm diyorum nasıl anlarım bilmiyorum ilk çocuğum çok tecrübesizim