Merve1531 Anneler size bir sorum olacak benim kızım 2730 kg doğdu mesela böyle doğup 2.3.6.7.8 aylarında yani ilerleyen zamanlarında gayet güzel toplayarak kilo aliyolar mi yani böyle olup tospikk gibi olan bebegi var mı sonradan
Girl_baby Merve1531 2.900 doğdu kızım sarılıktan 2600 grm a kadar düştü 2 aylıkken 6 kiloydu sonraki aylar da çok güzel kilo aldı çabuk toparladı
sunflower01 Merve1531 şimdi öncelikle gen durumuna da bağlı Benim kizim da 2840 gr doğdu Ama şuan 10 buçuk aylık olmasına rağmen kilosu 7 ye ancak geliyor Sizler iri yapiliysaniz size de cekmisse kilolu olabilir fakat eşimle ben orta kilodan biraz daha aziz çok aşısı zayıf değiliz kizimiz da kilolu olamadı maalesef 😢
Gizmokzilla Merve1531 valla benim oğlum de 2930 doğdu şuan 16 aylık 11 kilo falan hep zayıf gitti hala da yaşıtlarına göre minyon duruyor ama sağlığk yerinde önemli olan o 😅💖
aysealb_ Benim kızım 35 haftalık doğdu 2,500 kiloydu. Şu an 10 aylık 9,200 gr 🧿🫠 tombul olsun diye devamlı yedirmeye çalışmayın çünkü yapı gereği fazlasını almıyorlar birazda cinsiyete bağlı bu, hem sağlıklı olsun da kilosunu dert etmeyin 🌸
Merve1531 Tubatgn Tabiki sağlıklı olması öncelik bunu her anne gibi bende öncelik veriyorum zayıf doğup sonradan toparlayanlar var mı yada neye bağlı onu merak ettim tosba olup sağlıksız olanda var elbette