Bibiim Arkadaşlar 2 yaşında bir oğlum var ve 7 haftalık hamileyim. Bu gebelik o kadar kötü ki hiç bir şey yiyemiyorum, su içsem atıyorum ayağa kalkamıyorum zatn düşecek hissi oluyor direk kusuyorum. Hastanede normal deyip geçiyor ama ilgilenmem gereken bir oğlum var napicam ben😏
tomvejerry Bibiim ben hamileyken 6. haftadan 38. haftaya kadar prilam kullandım onun sayesinde ayakta duruyordum diyebilirim
ali_miracin_annesi Bibiim destek olacak yakininiz yok mu aceba bende oğlum 2 yaşındayken hamile kalmıştım ama böyle kötü geçmemişti şükür şuan 3 buçuk yaşında oğlum kardeşi 10 aylık geçiyor bugünler sadece sabır gerekiyor destek gerekiyor
Damlanurrr Bibiim bu süreç bi iki üç ay böyle devam eder bir yakınınız varsa anneniz ablanız vs onların yanına gidin yada çağırın bebeğinizle size eziyet olur ve psikolojik olarak bebeğinize de yetemediginizi düşünüp iyice kötü olursunuz
Bibiim ali_miracin_annesi Babam arada alıyor oğlumu eşimde akşam 10 da geliyor akşam yemeğini yapıyor. Ama bunların hepsine gündüz ihtiyacım oluyor
tomvejerry Bibiim alabilirsin o zaman çoğu anne kullanmıştır eminim yinede için rahat etsin istersen danış doktoruna 🤗
Bibiim Damlanurrr Zaten oğlum açısından o kadar kötüyüm ki yetişemiyorum die çoğu kez sinirden ağlamışımdr🥺
tomvejerry Bibiim tabi alabilirsin canım ben gece yatmadan iki tane içiyordum ertesi gün geceye kadar yetiyodu istersen öyle de yapabilirsin