Zeynepbayduk irem1 Benimde 6 aylık 2 haftadır ağlıyor sürekli geceleri 10 15 kez kalkar ağlar gündüz öyle aşırı huysiz oldu bu ara ne zmn düzelir bilmiyorum
Binnur_cam irem1 normal ağlamamı huysuzluk mızmızlanmasımı ? Huysuzluk gibi ise diştir benimkide 7 aylık sürekli mızmızlanıyo diş çıkarıyor
irem1 Binnur_cam Bayağı içli içli ağlıyo gözünden yaşlar geliyo gece 6-7 kere uyanıyo uyutup yatırınca uyanıyo tekrar
irem1 dayes Dişten kaynaklı huzursuzlığu da var ama bu başla bi şey yani hep böyleydi zaten emerken bile ağlaya ağlaya zorla emziriyom
Binnur_cam irem1 diş muhtemelen ya bizimkide dişten huysuz ağzında sürekli emzik emziği koparacak nerdeyse emzikle kaşıyor herhalde dişleri Gece yatmadan parmak fırça alıp tetagil sür sürmüyosan rahatlar diş etleri
Gizmokzilla irem1 8.ay atağı olabilir uyku gerilemesi de oluyor o atakta ne yazık ki.. Elimizden gelen tek şey sabır sabır sabır 🌸
BetulDefnee irem1 diş gaz veya idrar yolu enfeksiyonu olabilir , bizimki de uyumadı birkaç gece sonra 7. Ay kontrolüne gittik 1 hafta 10 gün sonra meğer yavrumun idrar yolu enfeksiyonu varmış , gündüz iyi olunca ihtimal vermemiştim çok üzüldüm sonra
Defnosss23 irem1 evet ona da dikkat edin bizde diş zannetmiştik kusunca gittik acile enfeksiyon çıktı meğerse idrar yolu enfeksiyonu olduğu için huysuzmuş. Nasıl anlamadım çok üzülmüştüm.
Defnosss23 irem1 8.ayda ayrılık kaygısı gelişiyor uysnınca sizi yanında istiyor olabilir. Ben yanımda yatıyordum ağlamıyordu. Yatağına koyuyorum ağlıyordu uyandığında. Diş, atak her şwy etkiliyor. Dişte ysrık şekilinse çizgi varsa çıkarıyordur.