keremarasmomm Kızlar benim oğlum 2.5 aylık. Şuan zıbın ve kıyafet olsun 6-9 aylık giyiyor 3-6 aylıklar bile olmuyor sizlerin nasıl acaba?
tekbasimabakiyorum keremarasmomm bizim de hep öyleydi. Şu an 9 aylık 18 ay giyiyor. Kalıplar küçük bizim bebeklerde sıkıntı yok merak etmeyin
Ozgee59 keremarasmomm benimkide öyle şuan 6aylık 9-12 aylık giydiriyorum. 9 aylık eşofman takımlarının boyu kısa geliyor hep. Hiç ayında bişey giydiremedim. Giydirmeden kaldırdığım kıyafwtler oldu özellikle yenidoğduğunda.
Anonim41 keremarasmomm 5,5 aylık 8 kg bebeğime 6-9 ay tam oluyor acaba kalıpla alakalı bir durum mu sizinki?
tarcinnn keremarasmomm 2 aylıkken zor girdiği tuluma 1 yaşında girdi rahatlıkla 😂 boya da gidiyor sonra
glsm228_ keremarasmomm benim bebeğim de 2 buçuk aylık 9 12 bile giydiriyorum. Kollardan ayaklardan uzun oluyor tabi ama dolduruyor içini neredeyse. Bence kalıplar küçük ya anlamadım ben nasıl böyle oluyor
keremarasmomm glsm228_ ben de öyle bazen 9-12 giydiriyorum kollardan uzun oluyor ssdece onun dışında iyi oluyor üzerine