noluyasanagenemiros Nasıl oluyor kızlar hiç bilgim yok tek olucam nasıl yapacağım bilmiyorum hiç binmedim de benim de korkum var yükseklik değil ama hiç binmedğim için var 🥹
Gzdnr17 noluyasanagenemiros hiç korkma otobüsten farksız bebeğin olduğu için ayrıca kemer verecekler hostes sana yardım ediyor Sadece uçak kalkerken ve inerken emzir ya da mama ver basınçtan dolayı kulaklarında tıkanma olmasın 🤗
Doga46 noluyasanagenemiros ben 2,5 aylık bebekle uçmuştum ve bebegim kolikti. Hiç bir sıkıntı olmuyor. Sadece emzirme çok sıkıntı. Emzirme örtüsünüde kabul etmiyordu bebegim. Ben tuvalette emzirmiştim mecburen çok aglamıştı.
Aden123 noluyasanagenemiros hiç sıkıntı yapılacak bi durum yok canım merak etme :) kızım 4 aylıkken ilk uçuşunu yapmıştık bebek arabasıyla gideceksen eğer uçağın içine kadar gidebilirsin görevliler ordan teslim alıyorlar iniş yapıldıktan sonra aynı şekilde uçak kapısında size tekrar veriyorlar. Kalkış ve inişlerde bebeğinizi emzirmeye ya da emzik vermeye dikkat edin sadece basınç için ve yanına sevdiği bir kaç oyuncağını alın bunlar size yardımcı olacaktır ☺️ şimdiden iyi yolculuklar 🍀
noluyasanagenemiros my_baby nasıldı basınçtan etkilendi mi? Bende ilk defa binicem bende çok korkuyorum
my_baby noluyasanagenemiros havaalanında erken bulunun. Binmeden önce altıni alın karnını doyurun uçağa bindiğinde bir tek uyku ihtiyacı olsun, uyusun 🤗
my_baby Hayır hiç etkilenmedi. Ara tatilden yeni döndük yine bindi şuan 2 aylık. Emzik emmiyor, meme de istemedi basınç hiç bir şekilde etkilemedi benim oğlumu inşaallah dizinde böyle sorunsuz geçer 🤗