Ssude Anneler kızım 30 saat bir memeyi sonra diğer memeyi 10-15 dakika emiyor. 15 günlüğüz şu anda şükür güzel de emdi. Kakasını yaptı emerken altını aldım güzel de çiş yapmış. Gazını da aldım. Şimdi yine ağlıyor. Ben biraz durmak istiyorum yani biraz beklesin istiyorum tekrar süt vermeden önce. Ama babam sürekli yorum yapıyor çocuk ağlıyor ya emzirin ya da süt verin diye. Acaba doymuyor mu diye düşünüyorum sonra kendi kendime. Telaş yapıyorum üzülüyorum.
Mrsada Ssude daha çok küçük annesi sırf korktuğu için bile meme istiyor olabilir.Bebekler her zaman doymak için emmiyorlar bizimle vakit geçirmek çiş yapmak kaka yapmak veya sıkılınca bile emmek isteyebiliyorlar.Benim oğlum 2 aylık hala daha gündüzleri beni emince yarım saat sonra bile emmek isteyebiliyor.Doktorlar her istediğinde meme vermemizi tavsiye ediyor ilk üç ay için geçerli bu.Biliyorum çok zor hele ilk başlar daha zor ama emzirmeye çalışın bence bebek istediğinde :)
Meri-Mel Ssude Canım huc uyumuyor ,kaka ,çiş yoksa doymuyor olabilir de var diyorsun gazı vardır,seni istiyordur ,koku arıyordur hep aç olduğu için ağlamıyor o dönemde