berry21 geçen hafta bende nezleydim. Gün içinde oturduğum odaya ve gece uyuduğumuz odaya soğanı ikiye kesip üstüne en az 11 tane olacak şekilde karanfil koydum.İnanılmaz faydalı bana da çok iyi geldi nefesimi açtı bebekte çok şükür hasta olmadı.Bebeği emzirirken de maske takmaya özen gösterdim.ama sürekli de takamadım gece uyurken aynı odadayız sonuçta.Benim bebeğim bana yapışık gibi bide düşünün sürekli kucakta durmak istiyo.Birde ben her hapşıracağım hissettiğimde odadan çıktım aniden geldiyse elimle iyice kapatıp anında gidip ellerimi yıkadım her temas etceğimde bebeğe ellerimi yıkayıp dokundum hijyene önem verirseniz geçmeyebilir bebeğe.Ekstra olarak tavuk çorbası içtim ,sarımsak yuttum bebeğe de antibiyotik oluyor sarımsak ama gaz yapma riski var gazlı bebeyse dikkat edin birde annem şekere kekik yağı damlattı aşırı acı ama çok iyi geldi bana direk toparladı beni geçmiş olsun umarım geçmez bebeğe.Birde pekmez limon zeytinyağı karıştırıp içtim :))) ayy anne olmak ne varsa iğrendiğim çocuğuma geçmesin diye yaptım ve üç günde iyileştim şaka gibi :))