Kızım yeni doğduğunda akıntı gibi şeffaf bişey akıyordu vajinasından normal doğum ama 3 gün hastanede kaldım 3 gün akıntı şeklinde devam etti kontrol amaçlı bırakmadılar doktorlar 3 gün sonra eve geldik 5 gün evde kaldık bebeğim 9 günlüktü 3 kere az miktarda her bez değiştirmemde kan geliyordu 4 kez bez değiştirmek için baktımda çok kanaması vardı korktum 4 gibiydi eşimi aradım hastaneye gittik iç kanamsı dediler yoğun bakıma aldılar anne Bebek yoğun bakımı diye geçiyordu çok korktum yoğun bakım diyince ama bebeğimle beraber kaldım hastanede 4gün kaldık kanaması bir oluyo bir olmuyor doktorlar da şaşırdı ne teşhis koyacağını bilemediler 4 gün odaya 10-15 tane doktor hemşire geldi yarım saate kadar kızımı çiş yapmasını beklediler çiş ile mi geliyo yoksa başka bir yoldan mı geliyo diye baktılar çiş ile gelmiyordu akşam üstü bir daha doktorla geldiler anne hormonundan oluyo geri çekilme kanaması 3-5 güne birşeyi kalmaz dediler ama muşade altında kalmanız gerekir dediler bebeğim 4 gün boyunca doğru düzgün uyumadı bende bunaldım eve gitmek istedim bişey olursa geliriz yine dedim öyle çıktık. Yazmak istedim belki benim kızım gibi olan olursa bilgi olsun diye.ben çok korktum bir bilgim yoktu birde iç kanama diyince iyice korktum