Okayss Bebeğim bazen öyle şiddetli ağlıyor ki ne yapacağımı bilemiyorum onu anlayamamak bazen beni çok üzüyor acaba diyorum sadece ben mi böyleyim çok masum çok küçük çok savunmasız öyle korkuyorum ki onu üzmekten bazen sinirleniyorum kendime sonra üstüne alınır diye hemen gülüyorum bazen o ağlıyor ben ağlıyorum anlamıyorum diye 😭😭
Gizmokzilla Okayss 4 aylık olmak üzereymiş 4.ay atağına giriş yapmış olabilirsiniz. Hepimiz dönem dönem yaşıyoruz bunları illa ki geçecek hiç üzülme 💖
Selimikomom Okayss bebekler bazen sebepsiz ağlıyor ya üzme kendini. Konuşamadıklsrı için kendilerini ifade edemiyorlar. Mesela oğlum oturuyordu bi anda ağlamaya başladı ortada sebep yok☺️ hemen Arkasından gülüyor
Okayss Selimikomom öyle tabi ama öok yoruluyorum bazen atak haftaso bize çok erken geldi uykusuz gecelerde üstüne eklenince artık ne yapacağımı şaşırdım 🥹 teşekkür ederim desteğiniz için
Okayss Gizmokzilla çok teşekkür ederim son 1 haftdır böyle atak haftası erken geldiğini düşünüyorum 🥹
Gizmokzilla Okayss benim oğlum da 3 buçuk aylıkken başlamıştı :( Rabbim yardımcınız olsun inşallah bizim ki kadar sert geçirmezsiniz benim hayatımım en kötü günleriydi şahsen Rabbim yardımcınız olsun 💖
srntly Şuan tamda ağlarken,çok yoruldum,acaba beni istemiyor mu bebeğim diye düşünürken gördüm. Bu süreçler ne kadar da zormuş 4 aylık olmuş ne güzel biz daha 35 günlüğüz ve o zamanlar hiç gelmeyecek gibi geliyor.
Okayss srntly yaa canım benim lohusalıkta var üstünde seninn ondan öyle olmuşsundur geliyor ve diyosun ki ne güzel o zaman koymumda uyuyordu şimdi zor bela uykuya geçiyoruz 🥹 tadını çıkar bugün oturuğ yeni doğduğu zamanı düşündüm yaptığım tek şey emzirmekti 🥹❤️
srntly Okayss Ah keşke emse🥹 En büyük derdim de bu şuan hala emmiyor bi çare her yolu deniyorum.Dayanabildiğim kadar devam edeceğim bir umut emerse diye
Okayss srntly başlarda emzirmek gerçekten canından can gidiyomuş gibi hssettiriyo ve aşırı kafaya takıyorsun hiç pes etme sürekli dene çok küçük daha ondan zorlanıyor olabilir benim kızımda öyleydi. Ben tek pozisyon denemedim ama her pozisyonu denedim hangisinde ttuysa onda devam ettim klasik emzirme pozisyonunfa asla emmiyor mesela hala bile
srntly Okayss evet hep bi pes etmek isteyip ya emerse biraz daha zaman tanı diyerek uğraşıyorum ama sanırım benim bebeğim emmek istemiyor
Ozlem35erdemir 4aya girmeye 10gün kaldı kızım sürekli bağırıyor ağlamıyor agulamıyor sadece bağırıyor