Busniltos Herkese merhabalar , bebeğimin yenidoğan kıyafetlerini koliye koyup saklayacaktım fakat annem sararma yapar dedi. Hurç almamı önerdi. Siz nasıl saklıyorsunuz?
Deletedmom104 Busniltos kolide sararabilir evet hurç mantıklı güve girmemesi içinde katı sabun koyabilirsiniz aralara, böylelikle uzun süre saklamalarda sarı lekelerde olmamış olur 😌
Omeraslan Busniltos Hurç aldım. Bazanin altına koydum aklıma geldikçe havalandırma yapıyorum. İçinden iki üç parça sararmış 🥴
CeydaST Busniltos kız benim kullandığım eşyalar sararmış Ben onu anlamadım varsa önerisi olan Ben de bakayım buradan 😂 Dolabın içinde sürekli kapağı açılıyor kapanıyor Hani havalanmama imkanı yok ki kurutup ütülemeden koymuyorum Nasıl olduysa sararmış bazıları
Busniltos Yani her türlü sararma olacak. İçim acır valla en sevdiğim parçalar sararırsA🙈🙈 o halde hurc almak sart oldu var mı link? Memnun kaldık dediğiniz
KayraVeAnnesi_06 Busniltos Mağazadaki ürün jelatinlerinden vardı . Yıkayıp ütüledim ve içlerine koydum Daha sonrada hepsini bir hurca yerleştirdim o şekilde saklıyorum