RuzgarGeceleri_ Sürekli düzensiz tansiyon yüksekliği oluyor ya büyüğü yüksek ya küçüğü bi kac dakika ara ile ölçüyorum cok değişik oluyor sürekli çıkan sayı ne yapmamı önerirsiniz başına gelen oldumu???
sevo05 RuzgarGeceleri_ Merhaba doğum sonrası mı oluştu tansiyonunuz? Kaçlara çıkıyor ne belirtiler yaşıyorsunuz? Benimde değişiyor strese bağlı dediler ama beni çok rahatsız ediyor. İlaçta başlamadılar
Momys1 sevo05 merhaba tansiyon sorununuz ne oldu benimde aynı şekilde şu an stresten dediler ilaçta vermediler
sevo05 Momys1 Aynen devam ediyor. Doktorlara gidip duruyorum. 14-9 du bugün. Baş dönmesi göğüs sıkışması yaşadım. Nasıl düzelecek bilmiyorum
Momys1 sevo05 bana kardiyoloji tansiyon hastası değilsin tansiyon ilacı veremem stresten yüksek sadece sakinleştirici verebilirim ondada emziriyorsun veremem demişti bir de dahiliyeye gidin kontrole isterseniz
Momys1 sevo05 17lere çıkıyor bazen ensem ağrıyor daha çok sersemlik ve uyku hali yapıyor ben ölçmeyi bıraktım doktor ölçme dedi biraz daha iyi gibiyim ölçmediğim zamanlar
sevo05 Momys1 Baya yükseliyormuş. Bende uzun zamandır ölçmüyordum daha iyiydim. Dün birden başım döndü bi bakıyım dedim 14 olmuş. Ondan sonrası göğüs sıkışması. Panik atağa çevirdi. Bugün hala sersemlik devam ediyor.
sevo05 Momys1 Daha çok yeni. Zamanla daha iyi olur. Ama stres kesinlikle yükseltiyor. Takıntı haline getirmeyin. Ben maalesef getirdim