anisa Trendyolda 34 400 tl yazıyor ama teknosada 37 bin tl, arada fark var, sizce internet güvenli olur mu? kızlar ilk defa samsungdan iphona geçicem
Karpuzlufistiksarma anisa alabilirsin güvenli olur ama bizde eşime aldık cuma günü teknosadan , sonra sabah erken saatleride teknosa sayfasına bi baktım telefon 1,500 tl indirime girmiş 😄 almadan önce sabah bi teknosa uygulamasjna bak derim..
Aloneeee anisa garanti farkı oluyor genelde. Uygun olanlar ıphone garantili olmuyor. Distribütör yani satıcı garantili felan oluyorlar ona dikkat edin.
anisa Huma_kus34 evet efendim aynı. Birde belki bilginiz olur trendyoldan 2 sene garantiyle alsam bir sorun çıksa iphone magazasına mı direk gönderiyorum?
Huma_kus34 anisa bende 3 yıl önce iPhone aldım Trendyol dan garantisi varsa herhangi bi telefoncu bakabılıyo
defmommy Karpuzlufistiksarma geri gidip farkı alabilirsiniz bir hafta içinde fiyat düşerse gidio alabiliyorsunuz en son 4 sene önce öyleydi bizde öyle yapmıstık şu an varmı bilmiyorum bir sorun isterseniz
Karpuzlufistiksarma defmommy ama teknosaclup karta diye geçiyor ve gündüz yani 1- 2 gibi fiyatı mağza fiyatı oluyor
Karpuzlufistiksarma anisa teknosada 36.500dü siz sadece sabah erken saatte indirm oldu aiz yarın bakın hatta gece de bakın
anisa Aloneeee çok teşekkür ederim, önemli bilgi. Satıcı trendyolda teknosayı gösteriyor ama teknosa magazasında pahalı
anisa Karpuzlufistiksarma evet teknosa magazasında pahalı gösteriyor ama trendyolda teknosa satıcısı diye gösteriyor 34500 tl
Aloneeee anisa açıklama kısmında felan garanti yazar detaylı olarak ona bakın. Satıcı da Teknosa ise sorun olacağını sanmıyorum. Ben genelde hiç mağazaya gidip almıyorum telefonumu da internetten Aldım. Ama detaylar çok önemli (garanti satıcı yorumlar vs gibi )
Karpuzlufistiksarma anisa zaten siyah olan gece mavisi diye geçiyor canım , senin bahsettiğin mavi benim yazdığım gece mavisi değil ( siyah) aslında :) aslında gece yarısı diye de geçiyor iphone kendi sitesinde Ayrıca alacaksn internet üzerinden alıyorsan iphonenin kendi sitesinden alman daha mantıklı