Umrnn Bebeğim 4 ay 1 günlük ,uykuya dalma problemimiz başladi ,emzirirken kendini arkaya atıyor emmek istemiyor, aşırı aglama krizlerine giriyor çıglık cıglığa 1 saat yorulana kadar ağlamaktan yorulunca uykuya dalıyor ,4.ay bunlari yaşayan var mi
Oguzunannes Umrnn biz de şu an aynı şeyleri yaşıyoruz benim de bebeğim 3 aylık. Ben de acaba 4.ay atağı mı diye sorguluyorum
Ozgee59 neolmusyaani düzeliyor ya ama tabi bundan sonra başka ataklar ve diş sıkıntıları çıkıyor. Mesela benim 4.ay çok fena değildi korkunç bir atak yaşamadık ama 6.ay atağı beni mahvetti bide üstüne 2 tane diş çıkardı şuan fena haldeyim 🥲 Hep öyle gitmiyor yani dönem dönem bu tarz sıkıntılar oluyor
Umrnn Eysan02 sizinki de cığlık çıglıga aglıyo mu acaba ,ben resmen ağlayışından korkuyorum boğazı yırtılırcasına
123491_ Umrnn ben şöyle bir çözüm buldum.normalde emziriyorum .ama ağlama kesilmiyorsa mama veriyorum uyuyor.
MadamMommy Umrnn biz de 4 ayligiz şu an benimki de daha çok memeye düştü sürekli orda kalsın istiyor biz mi tuhafız acaba
Zahideee0742 Umrnn bugün 4 ay 1 günlük aynı şeyleri yaşıyoruz ne emmek istiyor ne uyumak istiyor hep huzursuz birde insan seçiyor sadece bende durmak istiyor