Umrnn Bebeğim 4 ay 1 günlük ,uykuya dalma problemimiz başladi ,emzirirken kendini arkaya atıyor emmek istemiyor, aşırı aglama krizlerine giriyor çıglık cıglığa 1 saat yorulana kadar ağlamaktan yorulunca uykuya dalıyor ,4.ay bunlari yaşayan var mi
Oguzunannes Umrnn biz de şu an aynı şeyleri yaşıyoruz benim de bebeğim 3 aylık. Ben de acaba 4.ay atağı mı diye sorguluyorum
Ozgee59 minikkus__ düzeliyor ya ama tabi bundan sonra başka ataklar ve diş sıkıntıları çıkıyor. Mesela benim 4.ay çok fena değildi korkunç bir atak yaşamadık ama 6.ay atağı beni mahvetti bide üstüne 2 tane diş çıkardı şuan fena haldeyim 🥲 Hep öyle gitmiyor yani dönem dönem bu tarz sıkıntılar oluyor
Umrnn Eysan02 sizinki de cığlık çıglıga aglıyo mu acaba ,ben resmen ağlayışından korkuyorum boğazı yırtılırcasına
123491_ Umrnn ben şöyle bir çözüm buldum.normalde emziriyorum .ama ağlama kesilmiyorsa mama veriyorum uyuyor.
MadamMommy Umrnn biz de 4 ayligiz şu an benimki de daha çok memeye düştü sürekli orda kalsın istiyor biz mi tuhafız acaba
Zahideee0742 Umrnn bugün 4 ay 1 günlük aynı şeyleri yaşıyoruz ne emmek istiyor ne uyumak istiyor hep huzursuz birde insan seçiyor sadece bende durmak istiyor