acemiannekisisi Merhaba anneler. Oğlum bugün 15 günlük oldu. Göbek bağı bayağı kurudu ama düşmedi hâlâ. Bu kadar uzun süren var mı?
betty3452 acemiannekisisi aaa ne garip benim oğlan 7 gunlukken kiyafetine düşmüş fark etmedik bile. 15 gün cok gibi sanki
Patik acemiannekisisi arkadaşımın bebeğinin 15. Günde falan düşmüştü. Sünnet olmuştu bebekleri 3 günlük falan, sünnete bağlamışlardı geç düşmesini
Papatyaa21 acemiannekisisi arkadaşımın 17 günlükken düşmüştü çok şaşırmıştım en fazla bir hafta içinde düşüyor diye biliyordum bizim dördüncü gün düştü acaba nemli fln mı oldu göbeği neden bu ggeç düşer ki
sadekahve_bitter acemiannekisisi 10. Gün düşmüştü bizim bekleyin düşer her bebeğin farklı oluyor düşme günü
clsknu acemiannekisisi benim bebeğimin de 10. Günde düşmüştü . Bazıların ki 1 ayı buluyor . Bende yıkamadım kuru tutmak gerekir enfeksiyon kapmasın diye
Azram3523 acemiannekisisi benim kızımın 20.günde düştü ve hiçbir problemi cıkmadı yıkamadımda nemlenmedi sadece bazı göbek bağları cok kalın olurmuş bu yüzden geç düşermiş