Benbiranaolmak Sezeryan olali 34 gun oldu ve dun yuz ustu uyudum ondan beri midemde inanilmaz sanci var midemin biraz altinda dikisim acilmus olabilirmi
motherthea Benbiranaolmak yüz üstü uyumak mı 2.5 sene oldu benim daha yatamadım vallahi helal olsun canım bir şey olmuşmudur bilmiyorum ama bence öyle yatma çok erken daha
Ceka Benbiranaolmak açılma olsa akıntı vs olur. Üşütmüşte olabılırsınız. Belinizi ayagınızı sıcak tutun
seribana Benbiranaolmak bende. 1 veya 1 buçuk ay sonra yüz üstü yattım bir problem olmadi usuttugumde benimde arada sancıyor sizde üsütmüs olabilirsiniz
ebraz Benbiranaolmak yok kız ne olcak ben ilk 2 hafta yatamadım öyle şuan doğum yapalı 2.5 ay oldu her türlü yatıyorum valla
Ceerenn motherthea bence siz pimpirikli davranmışsınız bana doktorum istersen hemen yat demişti tabi 2 hafta yatamadım ama sonra hep yattım
The_paues Bana doktorum özellikle yüzüstü yat arada demişti bişey olmamıştır diye tahmin ediyorum ama yinede geçmesse doktora danışırsınız
Abaegrk Benbiranaolmak yok dikis açılmamıştır bence. Benim 3 ay oldu geçen hafta Dr gittim kontrole eliyle sertçe ayırdı dikiş bölgesini kontrol etmek için sonra 2 gün boyunca acıdı normal yani
motherthea Ceerenn pinpirikli mi😂😅 yüz üstü uyurdum sürekli en sevdiğim uyuma şekli canım acıyor benim herkesin vücudu farklı tepki verir herşeye yüz üstü yattığımda karnımın içi acıyordu tam normale döndüm hamile kaldım
Benbiranaolmak motherthea ben yan bile donemiyorum hala zorlaniyorum yatarken sirtim agriyordu esime ovdurmak icin yuz ustu yattim sonra midemin alti agrimaya basladi
sadekahve_bitter Benbiranaolmak sanmıyorum gece emzirirken üşütmüş olabilir misiniz Tam hatırlamıyorum ama 1 ay sonra yüz üstü yatmaya başladım
Gizmokzilla Benbiranaolmak ben de bebeğim 1 buçuk aylıkken falan yattım bir sorun olmadı sanmıyorum dikişinizin açıldığını. Midenizi üşütmüş olabilir misiniz veya dokunan bir şey yemişsinizdir belki