Duyguyil Merhaba 4 ay 15 günlük bebeğim gündüz memeyi almıyor kesinlikle 🙁kaç saat arayla kaç cc vermeliyim? Nasıl bir 4 aymış yaaa
Rabiaustkt Duyguyil normalde 4aylik bebekler 3saatte 90-120 CC arası yiyorlar doktorlar öyle oneriyor
Rabiaustkt Duyguyil benim oğlumda 4ay 21 günlük ama 150 yiyor doymadigi için siz bence 90la başlayın gözlemleyin doymuyorsa en son doktorlar 120diyor
ceydagoren Duyguyil canım mamaya başlama.bebeğim 4aylık yaklaşık onbeş gündür memeyi istemiyordu mama verdiğim için . Biberona alışmış. Unutturana kadar çok uğraştım . Aç kalsa bile sorun olmaz bu aydaki bebeklerde. Hiç emmezse sütünü sağ kaşıkla yedir. Sütün azsa mamayı kaşıkla yedir. Bu şekilde biraz sabret. Memeye geri dönüyorlar.
ArEyMu Duyguyil benim oğlum emmeyi Bıraktı 1 buçuk aylıkken şuanda 2 ay 17 günlük 60 anne sütü 90 mama veriyorum yani 3 aylık neredeyse her ay 30 milim arttırarak vermeniz lazım
Duyguyil ceydagoren ama kilomuz az zaman kaybetmemiz gerekli.zaten 1 öğün mama veriyorum kilo için.sütte sağınca çok çıkmıyor.3 aydan beri emmede sıkıntı yaşıyoruz geçen ayda çok kilo alamadı 🙁
hanife82 hangi mamayı alıyor şekerli mamalardan verme sakın onun içinde memeyi almıyor olabilir , aptamilde şeker yok ondan deneyebilirsin , gündüz de ek gıda varmiyorsan emzirmen için eds yöntemi var o faydalı olabilir
Duyguyil hanife82 doktorumuz aptamil pyrosyneo en iyisi dedi onu veriyorum 😏ne yapalım 6. Aya kadar böyle devam edicez
yaseminkarakurt [bilinmeyen] gerçekten bence de en iyisi, 4 ay böyle sıkıntılı bi ay ya büyüme atağı zamanı
Rabiaustkt ArEyMu evet o şekilde. Hiç değilse benim o şekilde sizin nasılsa bilemem. 3saatte bir 120cc ve doktorum öyle söyledi. Gayette iyi bir doktordur.
Rabiaustkt ArEyMu bebeklerin bünyesine göre drgisiyor benim oğlum 150cc içiyor ve 4bucuk aylık çünkü 120ile doymuyor. O yüzden bu olayın bı şekli yok yani bebekten bebeğe değişiyor malesef
ArEyMu Rabiaustkt internete bile yazsanız mamaların arka kısımlarını okusanız anlarsınız ama her bebek farklılık gösteriyor sizinki 120 içerken bizimki sizinkinden küçük fakat 150 içiyor
Zeynepnisa Duyguyil 4 ay 4 gunluguz 2 saatte acıkıyor kızım 3 saati beklemiyor. 2 saatte bir 90 cc veriyorum bazen bittigi zaman ağlıyor 30 cc daha yapıyorum hic belli olmuyor sen 90 cc ile başla bittiğinde hala istiyorsa bi 30 cc daha yap ver. Eğer 3 saat durabilirse 3 saatte bir 120 cc verebilirsin