Oglumvebennnn Kizlar merhaba ilk bebeğim ama anlam veremiyorum diyorlar 40li çocuk uyur ama benim bebede uyku denen birşey yok sürekli göğsümde olsun sorun değil ama çok gazli yatiryorum ağlıyor napmam lazım artık şaştım kaldim
lmrannn Oglumvebennnn benim bebeğim de uyumuyordu bebekten bebeğe değişiyor. İlk aylar anneden kesinlikle ayrılmıyor zaten ilk 3 ay anne karnında sanıyorlarmış kendilerini kucağında uyuyordur emzirirken uuuyordur yanından ayrılmak istemiyordur korkuyordur normal
ayseanne43 Oglumvebennnn sab simplex damla fayda etti bize. Mutlaka gazını çıkartmadan asla yatırmayın gaz bağırsaklara inerse 2 gün bağırsaklardan çıkmıyor
Elmsnghn Oglumvebennnn ilk 40 gun hic kucagimdan inmedi birakinda inmesin zaten. Düşünsenize daracak küçücük bi yerden hiç bilmediği kocaman dunyaya geliyor ve bildiği tek kisi sizsiniz sizin icinizde sizle büyüdü. O yüzden onun acisindan bakinca işler cok zor. O yuzden hep size sığınmak istiyor birakin siginsin
Gizmokzilla Oglumvebennnn oğlum 7 aylık olana kadar uyumadı gündüz hiç :( ben her yenidoğan bebeğin uyuduğunu düşünmüyorum bizim için çok büyük problemdi gündüz uykusu sabah 7den akşam 7ye gözlerini kırpmıyodu hiç gece uykusu güzel oldum olası ama gündüz uykusu berbattı zamanla düzeliyor merak etmeyin 💖