aybikreis Bizim sınıf annelerimiz toplu plan yapmak için anlaşmaya varamadı. Bireysel kutlayacagım. Veli olarak ne hediye düşünüyorsunu? Öğretmen olarak ne hediye alsanız mutlu olursunuz? Teşekkür ederim ☺
Oglum00 aybikreis bende bi öğretmenim şu an çalışmıyorum gerçi de. Bana kitap alınsa hoşuma gider mesela güzel bi roman. Ya da ne bileyim kalem olabilir isim yazılı falan oluyor ya öyle bişey olabilir
Heymissbon aybikreis kesinlikle buyuk hediyelerden hoşlanmam.. veli neden bana hediye alsin.. cocugun yapacağı bir resim bir soz.. velinin almasi bana sacma geliyor.. ama bende cocuklarim adina ogretmenlerine cicek vereceğim bide güzel bir soz
Betelgeuse_ aybikreis Şoyle bir sey görmüştüm çok hosuma gitti aklımda kalmış üşenmedim aradım buldum videoyu size atmak için 😄
Sureyya22 aybikreis Ben de öğretmenim açıkçası hediye almaktan pek hoşlanmıyorum şimdiye kadar benim için en güzel en vurucu hediye şöyleydi evde bütün çocuklar bana resim yapmış ve birkaç velim sınıfta resimleri balonlara bağlayıp tavana asmışlar. Sınıfa girdiğim an balonlar uçlarından sarkan resimler ve çocukların şarkı söyleyip ellerinde birer çiçek ile bana koşup sarılmaları gerçekten harikaydı ve çok duygulanmıştım hediye anlamında bu zirve oldu bak yine doldu gözlerim hatırlayınca 🥰😇
aybikreis Oglum00 Kitap ben de mutlu olurdum ama aldıgım kitap kendisinde vardır diye eledim bunu. Ajanda, kupa, kalem gibi şeyler geçiyor aklımdan. Bunları da herkes alırsa bir sürü aynı hediyesi olacaktır
aybikreis Heymissbon Bence de daha anlamlı. Oğlum resim çizmeyi hiç sevmiyor yap desem yapmayacaktır o yüzden ben düşünüyorum
Heymissbon aybikreis ya ne bileyim çiçek olabilir bayansa 2 kisilik çok güzel fincan takimlari var o geldi aklima
Laden aybikreis biz toplu alacağız eğer tek alsaydım mühür yaptıracaktım çok hoşuma gitti. Bakmak isterseniz mühürceydi sanırım ismi. Bir sürü çeşit var hangisini isterseniz ona göre yapılıyor ama yetişir mi bilemedim öğretmenler gününe
aybikreis Laden mühürü var öğretmenimizin. Etkinliklerine aferin basıyor. Başka seçenekleri değerlendireceğim