Kızlar selam iki buçuk aylık bebeğim var 2 çocuğum ilk çocuğumda ağlamasından ne istediğini anlardım Allah var kolay bir bebekti şimdi 6 yaşında 2 çocuğum hiç böyle değil evet her çocuk farklıdır ama kendimi çocuk bakmasını unutmuş gibi hissediyorum mesela ilk çocuğumda hem meme hem mama olarak ilerledik uzun süre mama verdim yine de biberona alışmadı beni emmeyi bırakmadı �kinci çocuğum sadece 40 gün mama takviyesi yaptım ondan sonra bıraktım şu an anne sütü olarak devam ediyor zorda kaldım diyelim dışarı çıkacağız diyelim emziremeyeceğim Bir ortamdaysa sütümü sağıp biberona koyuyorum hemen biberona alışıyor onu istiyor beni emmek istemiyor 2-3 gün hiçbir yere çıkmıyorum emziremeyeceğim o zaman unutuyor ben ne yapacağım bilmiyorum azıcık azıcık emmesi de beni üzüyor emzirmem bana yetmiyor ona nasıl yetiyor ben anlamıyorum öyle uygulamada yazdığı gibi iki göğsüde 15′er dakika hemen çocuk falan yok öyle bir şey iki üç dakika emiyor bırakıyor rahatsızlandım hastalandım artık bunları düşünmekten o ara sütüm çok azaldı onda bir tek iki meme emiyordu niye doymuyor diye bilmiyorum psikolojik olarak gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum bana destek verecek beni anlayacak hiç kimsem de yok mesela uykusu geliyor etini kopartırmış gibi ağlıyor bir yerim ağrıyor uykusu mu var algılayamıyorum o kadar bağırıyor ki nasıl yapacağım nasıl günleri geçireceğim bu bebeği nasıl büyüteceğim gerçekten tek başımayım tek derdi sülalesi olan bir koca annem de sen ha şu an zaten çalışıyor çalışmasa bile sigara kullanıyor sigara kullanan insana çocuğumu emanet etmek istemiyorum vallahi bilmiyorum ne yapacağımı inanın bebeğim hasta olmasın diye iki buçuk aydır bir dışarı bile çıkmıyor en fazla çıktığımız hastane kontrolleri bir market bu kadar sadece şunu merak ediyorum bütün bebekler mi aynı yoksa ben mi bakamıyorum bu çocuğa ben idare edemiyor muyum