Handecnsn Bebeğim 6 aylık şuana kadar hiç biberon kullanmadık. Biberona veya suluğa nasıl alıştırabilirim?
uyuyanadamdannefret Handecnsn bebegim 7 aylik direk bardak kullanmaya basladim. Bebegim suan bardaktan su iciyo. Arkadasim bebegine biberon verdi suan oglu 1.5 yaşında ve bardaktan icemiyo. En guzeli bardak
EbruAlperen__12 Handecnsn bende kullanmadım biraz mama takviyesi yapmak istiyorum ek olarak ama kesinlikle almıyor biberonu ne yapacağımı şaşırdım
Handecnsn uyuyanadamdannefret evet bende bardakla veriyorum ama dışarıda falan kolaylık olması için suluk yada biberon kabul etsin istiyodum maalesef olmadı
Gencanne2 Benimkide 4 aylık bende ilk defa dün denedim biberonla sütümü sağıp vermeyi ama maalesef içiremedim. Kaşıkla biraz içirebildim sadece. Başka biberon ucu deneyeceğim çünkü buzlukta sütlerim var hep ziyan olmalarını istemiyorum
Handecnsn uyuyanadamdannefret Philipsin suluğunu ve lansinoh biberon denedim sadece ikisinide sevmedi
yusros1350 Bende çalışmaya başlayacagım için biberona alıştırmal istiyordum . Biraz denedik ama almadı 2 aylık suan sagıp vericektim günde bir kere nasıl alıştırabilirim acaba
Handecnsn yusros1350 Ben hala alıştıramadım sevdiği herşeyi biberona koyup veriyorum denemek için ama asla kabul etmiyor