Prensesssannesiiii Bende kulaktan ölçen var Braun hani kaliteli beni yanıltmaz diye aldım ama doğru ölçüm yaptığını düşünüyorum. Bana ateş Ölçer önerir misiniz?
momofege Prensesssannesiiii koltuk altından ölçen var bizde çok iyi çok memnunum braun markası doğru ölçüm yapıyor
marisback Prensesssannesiiii en doğrusu koltuk altı eski usül maalesef temassızlar da pek sağlıklı çalışmıyor çocuk 38 derece ateşliyken alnı 37 olabiliyor
yokolmaz Prensesssannesiiii onu aslında kimse onermiyor ,bnde kullndim ,koltuk altından olcerle farklı sonuc veriyo hep .ateş varsa bile hafif gosteriyo
Mrvunluu Weewell kulaktan ölçülenden kullanıyorum memnunum, bildiğim kadarıyla en doğru sonuç kulaktan ölçülme😊Allah kullanmaya gerek duyurmasın ama her evde olması gerekiyor.
marisback momofege hangi model acaba bir de ne kadar sürede ölçüyor. Bazı modeller hızlı ölçtüğü için tercih edecektim ama yorumlarda 10 sn içerisinde ölçtüğü doğru sonuç değil vs yazılmıştı.
momofege marisback braun prt2000 miş model canım valla baya hızlı ölçüyor bizde ki sabit tutarsanız özellikle 3-5 saniye de ölçüyor hareket ederseniz evet 10 saniye filan sürüyor ama yinede doğru ölçüyor