Prenses_isabella Koltoklarınız 6 yıllık ama eskimiş hep malı iyi olmadığı için ve 3 çocuğunuz var. Önünüzde taşınma süreci var. Ona rağmen koltokmu alırdınız? yoksa koltoğu 1 sene daha erteleyip hem çocuklarda tam büyüsün ev işi de hallolsun mu dersiniz? Çok kararsızım bu konuda..
melera Prenses_isabella Ben bir sene daha beklerdim. Çok uzun bir süre bekleyecek olsanız beklemeyin hemen yeni koltuk alın diyeceğim ama bir sene beklenebilir bir süre
Aslan2103 Prenses_isabella tasinma sureci varsa yebi eve almaniz daha mantikli tasinma surecinde yeni koltuklar ister istemez yipanabilie
Prenses_isabella Ogulluana 3lü koltoğumun birinin ayakları kırıldı öyle emanet duruyor. Ben biran önce almak istiyorum eşimde 1 sene daha bekleyelim diyor. O yüzden kararsız kaldım.
Ceka Prenses_isabella Benımde 3 cocuk var. Esyalar yeni ama nafile. Biraz büyüsünler bende değiştirmeyi istiyorum. Bence yeni evi bekleyin hem cocuklar büyümüş olur. Hemde eşya taşımaktan eşyalar zarar goruyor
Prenses_isabella Ceka hep taşınmaktan eşyalarım mahfolmuş durumda. 7 yılda 4 ev değiştik tabi çocuklarında biraz etkisi var🤭