nrysn Kızlar selam, doğum yapalı 22 gün oldu, Hala dikişlerim ağrıyor. Sizlerinde ağrısı olan varmı? Ne zaman bu ağrılar geçiyor? Bilgi verin nolur kızlar.
Prensesin_Annesi_ nrysn Benim hastaneden cıktığımda tabiki agrım vardı ama beni zorlamıyodu evi bile süpürmeye kalktım bırakmadılar tabi ki bünyeden bünyeye değişiyor
-Eraymoms- nrysn benim 25. Günde geçmişti canım bende postlar açıyordum ilk günler nasıl geçer diye çok ağrıyor seni anlıyorum 🙁
duygualp nrysn bende hiç ağrı olmadı, scarex jel kullanıyordum, isterseniz bir bakın; yine de olabildiği kadar vakit buldukça uzanmaya çalışın
printhelloworld nrysn 40ınızın çıkmasını bekleyin ağır kaldırmayın kendinizi yormayın hala geçmezse 40 kontrolünde doktorunuza sorabilirsiniz
portakalreceli_ Valla canım benim bir yıl oldu hala bazen çok yürürken ağır bişey kaldırırken ağrıyor senin daha çok yeni en az bi 3 ay rahat geçmesi lazım ağrıyı hissetmemen için
Elifce42 Prensesin_Annesi_ sen bensin galiba 2. Gün banyoyu temizledim çamaşır suyuyla ütü vardı onları yaptım
Prensesin_Annesi_ Elifce42 Aynıyız canım 😂 1 hafta olmadan çamasır yıka as ütü yap yerimde durmadım benim öyle onlattıkları gibi sıkıntılarım olmadı doğuma girmeden önce okuyup cok korkmustum asla öyle olmadım🙈
Ahhannelik nrysn malesef tamamen geçmiyor 8 buçuk ay oldu azcik kendimi zorlayayim veya ayaklarım üşüsün hemen sizlamaya basliyor dikis yeri. Sizin çok yeni zaten iç dikislerin tam olarak iyileşmesi 5-6 ay sürüyor
nursnmz nrysn 4. Günümdeyim bazen hiç dikiş yokmuş gibi hissediyorum bazen de yattığım yerden cm hareket edemiyorum konuşamıyorum hatta ayakta dik bile duramıyorum Allah yardımcımız olsun eşim de olmasa çocuğa bakacak başka kimse yok sağolsun o bakıyor inşallah senin de bi an önce ağrıların geçer de hafiflersin artık çok zor bişey daha çok çok yeni olmama rağmen yoruldum usandım😥
busraterzi 75 gün oldu hala biraz üsütünce agır bisey kaldırınca agrı sancı oluyor ve karnım bana ait degilmis gibi geliyo dokununca normal mi bu
Reyhan34 nrysn canım 1 ay kadar ağrıyacak sonra hafifler ama üşütünce filan ağrın çok olur dikiş yerin sertleşir bende 7 ay oldum dikiş sertleşti ağrıdı ara ara olcak malesef