eymeen Kızlar memnun kaldığınız bi doktor var mı mersinde. Malum son zamanlarda sünnetle alakalı olumsuz şeyler duyuyoruz her doktora güvenilmiyor. Tavsiyeleriniz var mı Doktor ve hastane için . Bu arada bebeğim 6 aylık.
24032023 eymeen kuzu ben geçen ay yaptırdım oğlum 8 aylıktı özelde çok memnunn kaldım doktorumuzdan çok ilgiliydi
Feyzosumunannesi eymeen Merhaba Ablam modern tıp da yaptırmıştı ve çok memnun kaldi. Arkadaşım da 3 ay önce oraya yaptirdi oda memnun kaldı doktor ismini hatırlamıyorum ama zaten 1 tane doktor var yapan orda
24032023 eymeen metin keleş doktor özel muayene kliniği var Instagram da sayfası var adamın doktorsünnet diye çok ilgiliydi hep wpdan iletişim haliindeydik sünnet öncesi ve sonrasında da tavsiye ederim 😇
edaasnbs Mersin’de oturuyorum bende ama adana şehir hastanesinde bugün sünnet yaptırdım memnun kaldım tavsiye ederim 🫣
24032023 Mrve11 kuzum 3.500 tu sadece kesime para alıyor adam muayenesi falan ücretsiz numune sünnet kıyafetleri de vardı foto çekecek yerine var onlarda ücretsizdi doktorumuzda çok ilgiliydi memnun kaldım valla ben