Mikoiledikonunannesi Merhaba anneler oğlum kolundan ameliyat oldu çok şükür iyileşti ama kolunda izler var ve hep oraya bakınca üzülüyor çıplak olunca elini oraya koyup ay ay yapıyor O iz nasıl gider 18 Aylik
Kizbebekannesii Mikoiledikonunannesi doktorunuza danışın tabi önce ama kantaron yağı geçiriyor düzenli kullanın her gün. Sabah sürmeyin gece yatarken her gün sürün
Marianne Mikoiledikonunannesi geçiyor ameliyat izi. Estetik ameliyat oldum, göz kapağı, meme, geçti bütün izler. Silikon bantlar var, iz üzerine yapıştırıyorsunuz, banyo yapacağı zaman çıkarıyorsunuz, kuruladıktan sonra tekrar aynı bantı yapıştırıyorsunuz. 1 aya gidiyor
miray_85 Mikoiledikonunannesi yara izleri icin kremler var isterseniz doktorunuza danisin ben sezeryan izim icin krem kullaniyorum 7 ayda silinmeye basladi yavastan
ikiprensannesi53_ Mikoiledikonunannesi tabiki ben kapalı ameliyat olalı 10 sene oluyor hala izler belli ameliyat izi gecmz
Mikoiledikonunannesi ikiprensannesi53_ çok uzuldum şuan valla internetten de araştırıyorum elle tutulur bişey bulamıyorum
ikiprensannesi53_ Mikoiledikonunannesi yani çaresi yok çünkü normal yara olsa geçer ama bıçak yarası kolay kolay geçmez
Mikoiledikonunannesi Kizbebekannesii evimizde şuan el yapımı kantaron yağı var kırmızı renkli onu şurup surmemek arasında kararsız kaldım
babykoc Ben sezeryan kesi yarası için Contractubex kullanıyorum daha organik dersen kantaron yağı önerebilirim
Selimikomom Mikoiledikonunannesi benim dudağımdaki dikiş izi geçmedi ameliyat izide bir nevi öyle geçmez diye biliyorum. Geçmiş olsun büyüyünce alışır 🥹
Mikoiledikonunannesi Selimikomom burdaki arkadaşlar biraz içimi rahatlattı kendin olunca birşey olmuyorda çocuk olunca herşeyin iyisini istiyorsun . Sizde yukarıdaki tavsiyeleri okuyun belki sizede yardımcı olur
babykoc Mikoiledikonunannesi ben yazdırmadım danışarak kullanmaya başladım onay verdi öyle kullandım daha önce de yeğenimin kaşına dikiş atılmıştı ona da kullanmıştık böyle bi krem ordan hatırlıyorum
kelebek_17 Mikoiledikonunannesi Merhaba, çok geçmiş olsun. Benim oğlumda 9 aylıkken omuriliğinden ameliyat olmuştu vr maalesef 15 cm e yakın kesimiz vardı. Dermatoloğa danıştığımda Dermatix diye bir krem önerdi. Ameliyattan 1 ay sonra başlanacak açık yarası olmayacak dedi. En az 6 ay kullan dedi ama biz 3 ay kullanıp bıraktık. Çok ciddi bir yara izimiz olmasına rağmen o kadar inceltti ki. Gören pek belli olmuyor diyor. Biz memnun kaldık.
Mikoiledikonunannesi kelebek_17 çok teşekkür ederim sizede gezmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın bize🙏
Mikoiledikonunannesi MinikPandam_ devlet Hastanesi’nde yaptırdık bide çok ağlıyorduk onu hiç düşünmezdik . Şimdi kendime kiziyorum bir krem bile sormamisim diye