Oğlum geceleri 4 5 kere kalkıp meme istiyordu ,uyku kalitemiz yoktu ikimizinde yeme içme yoktu çok zor dönemden geçtim ve sütten kesmeye karar verdim ,sigaraya da baslamistim ama kendimi tutuyodum. Oğlum ameliyat olması gerekiyordu eşimle anlaştık ameliyat olduktan sonra keserim diye düşündük ameliyat oldu ama kesmedim daha sonrasında tatil ayarlamış eşim bir yandan kesmek istedim ,bir yandan istemedim vicdan azabı çekerim diye düşündüm. Sigara ,kahve keyfi eşimle yaptığımız en güzel aktivite diyebilirim tatilde icicektim ama süte geçiyor diye tutuyodum kendimi hem Oğlum hem benim rahat etmem adına tatile gitmeden 1 hafta önce kesmeye başladım .tabi dayanamayıp arada veriyordum .sütten kestiğimde 21 aylikti şuan 23 aylık ve ben çok pişman oldum kestigime zaten sütten kestikten 8 gün sonra bile agliyordum vereyim tekrar emsin diye ama yine kendimi tutuyordum sigara içtin emzirme,çocuğa zehir olur diye içimden gecirdim öyle öyle sütten kesme işlemi bitti ama dediğim gibi çok pişmanım niye vicdan azabı çekiyorum diye sorarsanız sanki sırf sigara icebilmek için sütten kesmiş gibi oluyorum ve üzülüyorum okb anksiyete var bende ilaç kullanıyorum ama aklıma geldikçe kalbim çarpıyor içim daralıyor 😪 kendimi öldüresim geliyor çok üzülüyorum sanki keyfi olarak çocuğumu mahrum bırakmışım gibi özür dilerim içimi boşaltmak istedim