Nurumm12 Arkadaşlar instagramda sesli arama yaptım bir arkadaşa yanlışlıkla onu nasıl silebilirim bilgisi olan var mı
metehaninannesiiii Nurumm12 sesli aramayi mesajlar bölümünden yapılıyor o mesajı silerseniz gormezsiniz ha karşı taraf gormesin isterseniz ustune basin silin cikar ama bildirim gitmistir silsenizde bisi degismez
Nurumm12 metehaninannesiiii Tubatgn evet karşı tarafın görmemesini istiyorum ama üzerine basınca silinip geri alınmıyor 🥹
Nurumm12 sevvalaydn metehaninannesiiii henüz aktif değil dünden beri girmemiş instagramda ondan silinebiliyorsa sileyim dedim 🥹
Nurumm12 metehaninannesiiii nasıl sildiniz ıphone telefonum ama konuşmamın altında sesli arama yazıyor onun altında da arama sona erdi diye bu ikisini silmek istiyorum
metehaninannesiiii Nurumm12 benim telefon android ben üstüne basiyorum gonderiyi geri al diyor geri alıyorum
eymeninannesi11_ Nurumm12 canım Instagram’da arama geçmişini nereden görebiliyoruz ben bulamadım da yani Instagram’ın içerisinde bir arama geçmişi kaydı tutuluyor mu