Levozge Dolap’tan arada bir şeyler alıyorum. Kırk yılın başı bir ürün sattım, üç hafta olacak hâlâ daha bakiyeme aktarılmadı. Dolap asistan bir işe yaramıyor, müşteri hizmetleri yok. Ne yapabilirim, fikri olan var mı?
Deletedmom_79 Levozge dolap bakiyenizde gözüküyorsa hemen altında hesaba aktar yazar. Akabinde mail de geliyor şu şu gün aralığında yansıtılacak diye.
metehaninannesiiii Levozge urun aliciya gecince eger kendisi onaylamazsa 3 gun içerisinde dolap kendi onayliyor daha sonra ayarlar bölümünde dolap bakiye var orada paranız gozukur onun altinda da parayı hesaba yatir bölümü var ne kadar aktarmak istediğinizi yazarsınız kartina aktarılır kart bilgilerini dogru ve eksiksiz girdiğinizden emin olun ben 2 senedir kullaniyorum satis yapıyorum hic bie sıkıntı yasamadim cok şükür
2prenses1pren Levozge artık dolapta hesaba aktar demeden kendisi otomatik aktarıyor bence hesabınıza aktarılmış olabilir
Levozge metehaninannesiiii İşte o bakiye kısmında gözükmüyor, bakiyem sıfır olduğu için hesaba da aktaramıyorum🤷♀️