barbunyalikek Kızlar kaç gecedir gecenin bir vakti uyanıyor ağlıyor dün saat 2 de kalktı 6 da yattı yatağına yatınca tiksinip uyanıyor kafasını yastığa koymak istemiyor sizce neden böyle olur odayı değiştirdik ortada aynı yatağına yatmıyor ağlıyor uyanıyor 😔😔
barbunyalikek barbunyalikek çok üzülüyorum sürekli olmaya başladı gecenin bi yarısı uyanıyor ağlıyor asla uyumuyor sabaha kadar yatağına uzanmak istemiyor kaçıyor yataktan
bebek-kaya barbunyalikek her gün yatarken mutlaka felak nas ve Fatiha okuyun üfleyin yatağına Allah rahatlık versin inşaallah bir de baska yerde uyutmayı deneyin bakalım aynı mı olacak
birinsan14 barbunyalikek kaç gündür devam ediyor. Bizim de öyleydi çok azaldı yavaş yavaş azalıyor 15 gün deneyin geçmezse tekrar eski yatağına alın bir iki ay sorna tekrar deneyin
Rumeysaden Canım diş olabilir mi ya benim kızım normalde sabaha kadar uyur ama dış donemlerinde ağlayarak kalkar hep bide bu dönemde ayrılık kaygısı ve rüyayı gerçekle ayırt edememe oluyormuş bunlardam dolayida olabilir kalkmasi
barbunyalikek Rumeysaden sizinkide uzun süre uyumuyor muydu ya yatağında korkuyor gibi olunca ben tedirgin oldum😔
Rumeysaden barbunyalikek 1 2 saat bekliyordu canım zor uyuyordu ama rüyalardan korkuyor olabilir gerçek saniyolar canım Allah yardımcın olsun inşallah geçici bu dönemlerde
barbunyalikek birinsan14 ne deneyeyim bacım yatağına bırakırken uyanıyor muydu sizinki yada saatlerce uyumuyor muydu 😣
endoplazmikretikulumiste barbunyalikek bizde ne denesek olmamıştı 3 yaşa kadar yada tüm dişleri çıkana kadar uyumayan bebekler pek uyumuyor maalesef çok yıprandık sizi anlıyorum göğüsde uyumak isterdi hep öyle de yaptık
barbunyalikek endoplazmikretikulumiste yataktan tiksinip uyanınca başını bile koymak İstemi’yi ce korktum açıkçası
endoplazmikretikulumiste barbunyalikek ben bazen azcık lavanta yağı damlatıyordum yatağında bir yere direkt solumayacak bir yere o bazen uyku kalitesini artırıyordu
Barbekusos barbunyalikek off 1 yaşındaki bebegim 1 haftadır aynı şeyi yaşıyorum. Yatağa koyunca bir şey olmuş gibi ağlamaya başlıyor. Gece 2 3 kalkıyor 5 6ya kadar uyutamiyorum. Hayattan kopmuş haldeyim. Umarım bir çare bulabiliriz
barbunyalikek Barbekusos ayyyy Allah aşkınaaa normal bir durum demekkiiii rabbim hayırlı uyku versin ama bizimki yatağına da uzanmak istemiyor
yasmin66 barbunyalikek odasını değiştiği için öyle oldu bizde de şuan aynı durum eşim askere gitti annemgile gittim mecbur orda kalıyorum ve 15 gün oldu geceleri uyumuyor ağlıyor yatağını degistigi için evi istiyor sürekli 😓
gulsenalmakk barbunyalikek yatağa alışmadığı için korkuyor benimde başıma geldi gözü kapalı kıyamet gibi ağlardı ağrı kesici verdiğimi biliyorum ama sonra alıştı odasına