Roza49 Tekirdağ’da yaşıyorum bu çevrede veya İstanbul’da önerebileceğiniz çocuk alerji doktorları var mı acaba bebeğimin çoklu besin alerjisi var da test yaptırmak istiyorum
Aryamlinamom Roza49 ben tekirdag şehir hastanesinde gastroenteroloji bölümüne gittim alerji konusu için hiç memnun kalmadım alerji bölümü de orada yok diye biliyorum imkanınız varsa İstanbula götürün
Aryamlinamom Roza49 ama Bir kere üniversite hastanesini arayın sorun belki orada vardır ben memleketimden döndüm oraya gidemeden simdi samsuna gideceğim
arya23 Roza49 öncelikle geçmiş olsun, İstanbul (Maltepe) dr. Emre Akkelle en son oğlumu oraya götürdüm, memnun kaldım ilgili bir doktor, internette de kendisiyle ilgili olumlu yorumlar var araştırabilirsin
Rummmy Nişantaşı Ahmet Akçay. Biz ona gittik. Kendisi bu konuda ihtisas sahibi internetten araştırabilirsiniz. Instagram @alerjidoktoru
Roza49 Rummmy aynı şirket altında onun bir çalışma arkadaşı var gizem hanım ona randevu aldık sonunda eminim onun kadar ilgilidir
MeetJoeBlack Roza49 çorluda Ahmet doğan çoklu alerji testi yapıyordu, hatta Prof Dr Ahmet Akçay ile çalışıyordu. Şimdi sayfasına baktım göremedim ama bir araştırın isterseniz.
blogbyirosh Roza49 çoklu besin alerjisi olduğunu nasıl öğrendiniz acaba bende alerjiden süpheleniyorm da..
Roza49 blogbyirosh birşeyler yedikçe rahatsız olduğunu fark ettim ve bir daha yemeyerek değişiklik olup olmadığını gözlemledim rahatlıyorsa alerji durumu var demekti benim için bir süre yemeyip sonra bir daha denedim aynı tepkiyi veriyorsa alerji var demektir