Krizinka_5 Oğluma bot alacağım 13 aylık 20/21 alsam seneye olur mu şuan ilk adım ayakkabısı 21 numara bi tık büyük ayağı 20 numara
Dolores Krizinka_5 valla bebek ayağı öyle değişken ki, önceden hiç tutturamadım, o yüzden ayakkabıyı hep ayına uygun deneyip aldım ☹️
Prensimm Krizinka_5 biraz büyük al dene ayağına canım çünkü kalın çorapla giyiyor bide bot fazla giyilmediginden eskimiyor bı spor ayakabi gibi en azinda. İki sene giysin.
MnkKrtl Krizinka_5 şuan 20 giyiyorsa seneye 20-21 numara olmaz diye düşünüyorum gerçi her çocuk bir değil ama benim yiğenime olmadı
nazlimom_ Krizinka_5 olmaz bence ayakları büyüyor 20 aylık oğlum 23 numara giyiyor şun ayağını sıkıyo 24 alacağız
kelebek_17 Krizinka_5 olmayabilir, benim oğlumun ayağı birden büyüdü. ilk adım 20 aldık, şimdi 18 aylık sıkmaya başladı, ayakkabı riskli iş, zamanında deneyerek almak daha iyi bence.
Usnac1995 Krizinka_5 canım kesinlikle bot önermem zaten bebek bu yere basacağı bir ikiyi geçmez. Boşa masraf hemde ağır oluyor. Benimde oğlum 13 aylık. Ayrıca numara konusunda da seneye 2 yaşına olacaklar ve en kötü 24 no giyerler. Yeğenlerimden biliyorım