eda253434 Kızlar göğsünde fazla süt oldu 180 ml sağdım ama hala çok ağrı var nasıl geçer başka yönteminiz varda söylermisiniz
Aryamlinamom eda253434 sagmadan önce sıcak uygulama sandıktan sonra veya emzirirdikten sonra soğuk uygulama ters emzirme çok işe yarar , ve soğuk lahana deneyin bol bol masaj yapın parol alabilirsiniz
tpbm1710 eda253434 bende yeni geçirdim antibiyotik aldım sürekli sağın birde duş alırken tarakla yukardan aşağıya doğru tarayın çok acıyor evet ama dayanın o ağrıyı kimseye vermesin allahım😔
Alerjikrinit eda253434 dışarıdan kızarıklık varsa antibiyotik kullanmak gerekir dedi bana doktor. 2 hafta önce yaşamıştım . Kızarıklık yoksa sıcak duş ve sabah akşam parol alabilirsiniz parol ödemi dağıtmaya da yardım ediyormuş.
elvinleannelik Sık sık emzirmeye devam edin. Futbol tutuşu yani ters emzirme yapın lütfen defalarca mastit yaşayıp faydasını gördüm çok hızlı düzeldi. 👍 Ayrıca anne bebek bilgi paylaşımı yaptığım bir instagram sayfam var takip ederseniz çok sevinirim kızlar orada da mastitle ilgili paylaşm yapmıştım. @elvinleannelik takip edip destek olabilirseniz çok teşekkür ederim 😊🌸
evros Sık sık emzirme ,bol su en az 3 litre ve emzirme sonrası soğuk uygulama .Bunlar bende çok işe yaradı.