dilaravecan 4aylık bebeğimin burnunu 5er ml serum fizyolojik sıkarak yıkıyorum üstüne baby vac aspiratörle çekmeye çalıştım ama hiçbir şey gelmedi. Burnu tıkalı emerken sesten belli oluyor ne yapıcam nasıl temizlicem 🤦🏻♀️
Tugcenoyan dilaravecan benimde bebeğim 4 aylık burnu tıkandı. Ama nezle gibi hafif öksürük ve hapşırık da var. Soğan üstüne karanfil koydum başucuna. Normalde kullanmıyorum yastık ama tıkalı olduğu için hafif yükselti olsun diye ince yumuşak bebek yastığı da koydum.
Woman35 dilaravecan serum fizyolojiği sıktıktan sonra yüzüstü (elinizle tutarak) çevirin sırtına pıt pıt vurun gaz çıkarır gibi 3-4 kere sonra 15-20 saniye bekleyin öyle çekin olmazsa bi süre sonra tekrar deneyin
Bebetonunmotheri dilaravecan buhar makinesi kesin alin Nefes acici yaglar var icine atin sabaha kadar siz bile misil misil uyursuniz Kizimla ben hastayiz benim burnum asiri derecede tikali suan kalktim yastigima cold mix damlattim 1 damla nefesim yavas yavas aciliyor gibi Bebem icin aldigimi ilk ben kullanirim😂 Aslinda cok guzel yöntemler varda bilmek lazim Bide sadece bir burnuna 10 cc deneyin bir kerede ama dikkat edin
Tazeanneyimbenn Woman35 izotonik suyu burnun bi deliğinden sıkıp diğerinden çıkarıyorsunuz sonrasında aspiratörle çekerseniz mis gibi tertemiz oluyor ve baya rahatlatıyor