Zlhaanne Artık gücüm kalmadı uykusuzluk mahvetti beni nöroloji bölümüne götürmeye karar verdim Adana’da bildiğiniz var mı çok önemli benim için gücüm kalmadı
Prenses_Liya Zlhaanne Çok geçmiş olsun Adana Ortadoğuda Şakir bey çok iyi diye duydum yakın zamanda gidenlerden bakın isterseniz
tomvejerry Zlhaanne Adana Mersin yakın diye yazıyorum Mersin tıp fakültesinde Mustafa kömür var bebeğimin takipli nöroloji doktoru uzman çok bilgili bir doktor tavsiye ederim
Yarenventolin Zlhaanne 18 aylık bizimde aynı şikayetler doğduğundan beri çocuk gelişime yönlendirdi doktor görüştük dediği herşeyi yapıyoruz zaten öyle olunca nörolojiye yada psikoloğa gidin dedi bende götürsem mi çok kararsızım
Zlhaanne birgunes21 Allah razı olsun sağolun uyumuyor artık gücüm kalmadı çığlık çığlığa ağlıyor diş desen 17 aydır böyle diş değil biryeri ağrıyor desen ağrı kesici verdim yine aynı uyumuyor gücüm kalmadi
kezban80 Zlhaanne göz demiştir çoçuga nazar değer miniklere bol bol dua oku üfle iyi gelir olmadı doktora götür adana da iyi doktor pek olmuyor be de adanalıyım ama hiç görmedim iyi doktor Osmaniye de var özel hastanede çok ilgili Bir bey onu tavsiye ederim
Zlhaanne kezban80 hangisi adı ne normal doktorumuz Osmaniye de de oda çocuk nöroloji bölümüne git dedi
kezban80 Zlhaanne dediğim doktor adana ya gitmiş şansına İletişim bilgilerini verim Tamer Çelik Muayenehanesi Çınarlı Mahallesi Dr. Ali Menteşoğlu Caddesi Karakuş Plaza No:32 Daire 27/28/29, Adana
Zlhaanne birgunes21 hiç bir rahatsızlığı yok götürdüm doktora tahliller yapıldı sorun yok dedi çok dayanilmiyacak gibiyse nöroloji bölümüne git dedi
Kesberen Zlhaanne merhaba rahatsız ediyorum sanırım sizinde uyku sorununu var bizede doktor nörolojiye götürün dedi gittiniz mi acaba
Zlhaanne Kesberen estağfurullah canim evet gittik önce muayene etti bir sprey verdi 2 hafta kullanın dedi TV tlfn maruz kalmasin dedi verdim hiç faydası olmadı tekrar gittik 2 hafta sonra egg çekildi hiç birşey çıkmadı spret 1 ay kullan dedi diş çıkarıyor ondan olabilir dedi birde alışkanlık yapmış
Kesberen Zlhaanne çok şükür bi sıkıntıları olmasında tek alışkanlık olsun çok yorucu ama bizde aynıyız ama bende alışkanlıktan ibaret olduğunu düşünüyorum memeye düşkünlük😔 spreyin ismi neydi uyku için mi vermişti