Kızlar başlıktaki belirtiler 4 aylık bebeğimde bugün görülmeye başladı. İlk bebeğim, çok endişeliyim hasta mı diye, bir şey olacak diye çok korkuyorum. Sabah hapşırıyordu biraz ara ara da öksürük oldu. Normalde günün zaten herhangi bir saati günlük burnunu hep temizlerim akşam hırıltı duyunca hemen aspiratörle kontrol ettim, sıvı şekilde hafif yeşilimsi bir mukus geldi. Temizledikten sonra hırıltı kesildi ama şuanlık az şekilde öksürük ve hapşırık var. Doktora hemen götürsem mi bilemedim, hemen götürmeli miyim yoksa biraz daha gözlemlemeli miyim? Ateş vs henüz yok ama iki kez birkaç saat arayla burnunu temizledim burnu tıkanıyor bir süre sonra ve ağzından tükmük püskürtüyor gibi yapıyor temizlerken. Normalde de sevmiyor temizletmeyi ama bu kadar tepki vermiyordu. Bol bol emzirmeye çalışıyorum C vitamini içeren şeyler tüketip , bir de soğanı ikiye bölerek karanfil koydum üstüne onu da yanı başımıza koydum. Su da koyuyorum odaya. Bilmiyorum daha ne yapabilirim. Bir an evvel geçsin istiyorum. Çok huzursuzum o böyle olunca. Aslında deniz evimize çok yakın 100 Metre var yok arası o yüzden çok kuru bir yer değil nem açısından ama oda petekten kuruyor olabilir. Ateşlenirse zaten direkt doktora giderim. Haricinde yine de hemen muayne etttirmeli miyim yoksa gözlemleyerek biraz beklemeli miyim?