Byz2019 Molfix yeni nesilden hiç memnun değilim szcık çiş yapsa hemen koku oluyor eski molfixten çok memnundum sleepyde aynı şekilde koku yapıyor önerisi olan var mı soffio bez kullanıp memnun olan var mı
bianne_ Byz2019 baby turco 2 aydır kullanıyorum memnunum. Hatta bi ara sleepye geçmiştim yavrumun totosunu mahvetti haftalarca iyileştirmeye uğraştık tekrar baby turco ya döndüm düzeldi çok şükür
Edizsmoy105 Byz2019 genelde yaşamadım hiç ama düzgün bağlayamazsam yapıyo doğal olarak uygun paket olarak da deneyin isterseniz
Byz2019 Melekylmzz tultanhanim bunuda çok duydum denemek istiyorum marketlerde var mı e bebekte mi satılıyor
tultanhanim Goon premium Bende 14 aylık kızım için hep molfix kullandık hiç sorun yaşamadım yeniler çok sızdırıyor üzülerek değiştirdim goon çok güzel çok memnunum
tultanhanim Byz2019 migros ta var hatta geçen gü indirimdeydi civil de de oluyor ama ben hepsi burada dan alıyorum 6 numara külot bezi çok uyguna geldi yatmadan önce aldık
eda253434 Baby turco sleppy kulandım ikisinde hem koku hemde taşırma çok oluyordu A101 Sofia bezine geçtigimden beri ne taşma koku pişik olmadı
Ezgikrkl Byz2019 Bende Molfix kullanıyordum çok memnundum yeni nesil olandan aldık pişik yaptı sonra BİM’in Jenny ve willy aldım şimdi çok memnunum ☺️