tuba6906 Kızım 3 aylık son üç gündür emzirmek için kucağıma aldığımda avazı çıkana kadar bağırıp ağlıyor sütümü sağıp biberonla vermeyi de denedim bu defa da öğürüyor kusuyor kızım ağlamaktan açlıktan heba oldu ben de emzirme çabasından.. nolur farklı bi önerisi olan varsa benimle paylaşsın ne zamana kadar devam eder yine eskisi gibi emer mi ? çok yoruldum
Ekncirem tuba6906 uzanıp yanınızda deneyin uykuya geçişte uykudan uyandığında ayakta yürüyerek zıplayarak
Eceeeenurrrrrrr tuba6906 benimde oğlum 3 ay 13 günlük yaklaşık 10 gündür bu sorunu yaşıyorum elini emiyor memeye gelince huzursuz mız mız oluyor zorla tutuyor ayağa kalkıp gezerek emziriyorum
Guarya tuba6906 ben 3 günde tekrar döndürdüm memeye isterseniz numaramı vereyim arayın kızım 5 aylık geçiyor inanki sakın üzülmee
aysel9696 tuba6906 benimde kızım öyle 2 ay 23 günlük atak mı aşıdan mı bilmiyorum mama yemiyo biberonu itiyo ağlıyo Allah hepimize sabr versin
tuba6906 Guarya burdan yazma imkanınız yok mu acaba başka insanlara da belki bir şekilde yardımcı olmuş olursunuz
aysel9696 tuba6906 sütüm kesildiği için mama veriyorum uyurken veriyorum artık yoksa yemiyo ağlıyo atakdı deye düşünüyorum
Ballikizim99 tuba6906 bazen benimkide almıcak gibi oluyor emziği ağzına veriyorum sakinleşince yavaşça emzirme pozisyonuna getirip emziği çıkarıp memeyi veriyorum alıyor
Nurcanben tuba6906 benimde 3. Aydan beri aynı şekilde şuan 4 ay 8 günlük olduk. Sağ memede problem yokta soldakini reddediyor 🤦🏼♀️
tuba6906 Nurcanben sütünüzde azalma oldu mu ? Kızım ne sağ ne sol hiçbir şekilde yanaşmıyor sadece ağlıyor
Biranne- Nurcanben Sizde Sağ memeyi emziriyor gibi ters bi şekilde emzirmeyi deneyin sağ memeyi emdiğini zannedecek ve emicek deneyin
Uzuunkirpiklimm Çıngırak salladım ,göğsüme ilgisini çeken oyuncak koydum ona baktı , sakinleştirici müzik dua açtım 1-2 ay sürdü ama hiç pes etmedim kendini yırtıyordu resmen ,sabırla ve gayretinle her şey yoluna girer canım merak etme