camxays Kızlar 3 ay önce sezeryan doğum yaptım. Göbek deliğimin sol tarafı ağrıyor batma gibi rahatsız edici bir ağrı neden olur korkuyorum. 2 gün öncede adet kanaması olduğunu düşündüğüm kanamam başladı ama koyu renk
gocebebirbayan camxays koyu renk adet ile başlama doğumdan sonra kalan pis kanı atmak oluyor canım korkma. Ama ağrıyı bilemedim. Bende 2 sezaryen oldum ama öyle bir ağrı hatırlamıyorum. Kontrol amaçlı bir gitsen iyi olur bence doktoruna. Çok geçmiş olsun bu arada🌸
gkbyza camxays ağır kaldırıp uzanma gibi hareketlerden bir müddet kaçınmamız gerekiyor elbet dikkat ediyorsunuzdur da bazen farkında olmuyoruz 😵💫
Mavili-mavilimorcicek camxays Ben de 15,5 ayboldu doğum yapalı benim de göbek deliğimin sağ tarafında oluyordu öyle birşey doktora gittim ultrason da birşey çıkmadı Ağır kaldırma bir de yere bacaklarını eğip eğil birşey alıp yapacağın zaman.
camxays gkbyza gocebebirbayan teşekkür ederim 🌸 temizlik yaparken yerleri elimle sildim ondan sonra başladı yarın doktoruma gideceğim bi baktırayım 😔
camxays gkbyza teşekkürler 3 ay oldu artık dedim temizlik yaparken yerleri elimle sildim ondan sonra başladı 😭
Mavili-mavilimorcicek camxays Bı kaç ay elle silmeyin çünkü eğilince göbek boşlukta olur daha yeni doğum yapmışsınız.Gecer inşallah.