Tuceeee 2,5 yaşında ve bu saat oldu uyumuyor.kafayı yicem.Kocam görevde.Tek başıma ilgilenmek zorundayım.Böyle birşey olamaaaaazzzzzzzz ne olucakkkkk bpyleeee
eymenin_annesi34 Tuceeee 5 aylığız bizde uyumuyoruz 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ canları sağolsun ama ben onlarada üzülüyorum ya valla yazık günah kucakta olmaktan kolları bacakları ağrır ya yatıp uyusalar dinlenceklerde işte gel de anlat 🤷🏻🤦🏻♀️
emilia Tuceeee Canım, yemin ederm bizimkide bugün uyumuyor. Genel bir durum, hiç ağlama sakin kal. Ben şimdi zar zor uyuttum. Her yerin ışığını kapattım kendimde uzandım. Telefondan da piş piş açtım zar zor uyudu.
Benekist dertlimommyy bugün de bizimki öğle uykusu yapmadi aksam 9da uyudu çok şükür. Eğer uykusunda da oksururse bir yaprak kağıt havlu içinde kabuğunu soydugun sarımsağı ez koy. Öksürüğü iki güne kesiyor. Eğer hasta olacak gibiyse
ikiprensannesi12 Tuceeee bacım o konuda bı muzdarıp te benim büyük oğlum uyudu 5aylık oğlum sureklı mızmız ağlıyor uyumuyor anlamadm bugün dınlenme fırsatım yok anlaşılan
Kubrs Demek ki bu gün hiç bi bebekler uyumuyo az kaldi bende delirecek çünkü dur bakalım ayağımda uyudu benim ki kac dakika sonra kalkacak kafayı yiyecem yarabbim sabır
Banuaden Tuceeee gündüz uykuları var ise aynı saate uyutun mutlaka her akşam aynı saate rutin bi saat belirleyin ve ona uyun mutlaka yatmadan önce duş aldırın yoğurt kefir yedirin ve ortam karanlık yada loş olsun ışık olarak o siz kural koydukça ve kararlı oldukça buna uyacaktır
Defnemomss Tuceeee bugün bir şey mi var acaba ya 10 da uyudu 1 saattir kendinden geçerek ağliyor her gün uyuyan bebeğe bugün bir şey oldu
Snmazra Bende diyorum ki postu ben mi açtım acaba???0 uyku ile kendi rekorumu kırdım. Gözlerim agriyo… Kızım tüm gece mi izmizlandi. Ne diyim ki. Kavomci gece böyle. Eşime dicem yemek yapmicam o halletsin gündüz uyursa uyucam
Ahlasinannesii Snmazra Bende aynı durumdayım bu kaçıncı gece bilmiyorum top olup yuvarlanıyor resmen yatağa bağlayasım geliyor hareket etmesinde uyusun diye gözünü de açmıyor uykudan çıldırmak üzereyim kocam burda değil hastamız var kayın validem yanımda af Allahım af