kaanhanmom Sabah 7 de uyanıyoruz, ögle uykusunu 11.30-14:00 arası yapıyoruz ve akşam 7:30 da uyumuş oluyor ama son 10 gündür akşam 9-9:30 arası aniden uyanıyor 2 ye kadar asla uyumuyor nedeni ne olabilir nasıl düzeltebilirim.. 15 aylığız
iremm2298 kaanhanmom ayrılık kaygısı yaşıyor olabilir bizde 15 aylığız ve gece sırf beni görmek için uyanıyor odası ayrı anne diyerek sesleniyor hemen duymazsam ağlıyor ve çok gel dalıyor ama bizde gün içinde de ayrı kalamama durumu olduğu için ayrılık kaygısı olduğunu anlayabiliyorum belki sizinde öyledir
atlasert kaanhanmom öğlen uykusu 1-3 arası yapıp en fazla geceye de 9 da geçirsen daha rahat olur canım fala uyuyor
Yasemin5 Yasemin5 Bebeğim 15 ay 18 günlük. 8.30 uyuyor 6.30-7 gibi kalkar . Öğlen 12.30-14.00 arası uyur. Toplam 11,5 saat uyuyo. Sizin bebeğiniz fazla yyuduğu için gece uynanık kalmak istiyor artık azalması lazım.
kaanhanmom atlasert doğduğundan itibaren en geç 8 de uyuyor. Yasemin5 15 aydır böyle uyuyoruz, yaklaşık 10-12 saat gece uykusu uyuyor ve olması gereken şu an bu ayına göre normal.
kaanhanmom iremm2298 çalıştığım için yuvaya gidiyor ama 4 aydır gidiyor acaba geçer mi zamanla bu durum
kaanhanmom Yasemin5 daha geç uyutmaya çalışıyorum ama çocuk olduğu yerde uyuyakalıyor.. zaten 1 haftadır bu şekilde genelde uyku düzeni değişmeye başladığında 1-2 hafta bocalıyor
iremm2298 kaanhanmom geçer diye düşünüyorum zaman zaman ayrılık kaygıları yaşıyorlar benim gözlemim bu şekilde o dönem nasıl istiyorsa öyle davranıyorum biraz azalıyor
Yasemin5 kaanhanmom bir kaç gün geç uyutmayı deneyin farkı görürsünüz☺️ uyanık kalamadığı süreyi gece uyanarak tamamlıyor 9dan 2 ye kadar normal bir süre değil. Bu ay da atakta yok
Yasemin5 kaanhanmom öğlen uykusunu ileri çekmek ile başlayı. 11.30 çok erken birşekilde 12.30a kadar uyumaması lazım. Benim bebeğimde kendi uyuyor bıraksam 12yi görmeden uyur ama bir şekilde uyanık tutmaya çalışıyorum
kaanhanmom Yasemin5 yarın deneyelim çok ağladı bu gün 20-30 dakika uyutmadım sonra ağlayarak oturma odasında uyuya kaldı bi anda. Uyku bastırınca tutmak zor oluyor ama artık yıldım yapacak bir şey yok ağlasada uyanık kalıcak..
kaanhanmom Yasemin5 yuvada olduğu için 11.30-12:00 arası uyumaya gidiyorlar genelde. Yarın konuşacağım bu konuda yarım saat daha geç yatırmaları için..
Yasemin5 kaanhanmom Ağlamasını engellemek için sevdiği bir peluşu gösterebilirsiniz. Onu konuşturabilirsiniz uyku vakti geldiğini onunla uyuyabileceğini vs. Konuşarak hemen sakinleşince yatağına koyun.
Uraziley Valla bravo şöyle bir yorumları okudumda 8 de uyuyan kendi uyuyan benimki 15 aylık asla erken uyanmak istemiyor uyandırınca ağlıyor gece de erken yatmıyor sürekli sallıyorum ve günde hala iki uyku yapıyor size bravo
kaanhanmom Uraziley 1 hafta boyunca her gün uyanma saatini öne çekin 10-20-30 dakika olarak otomatikmem uyku saatide akşam erkem oluyor biz daha önceden 6 da uyanıyorduk.
Uraziley kaanhanmom emin olun hepsini denedim :) 5 aylıkken bir başladım uykusunu düzene sokmaya çalışmaya hala çalışıyorum ama yok erken uyanıp erken uyusa bile gece uyanıp oturuyor uyumuyor
Uraziley Yasemin5 her bebeğim gelişimi farklı olduğu uyku aralığı da farklı oluyor tek uykuya düşme sinyali vermiyor maalesef