Ipektubaa 6 aylık aşı iki bacaktan bi ağızdan mı çok ateş yapıyorr mu çok şey okudum da sizden de bilgi almak istedim
Ayfa1608 Ipektubaa evet 2 bacak bir de ağızdan damla. Ebe ateş yapmaz demişti ama ertesi gün 38.5-39 oldu. Huysuzdu da kulak enfeksiyonu çıktı o ara. Ateşi de enfeksiyondan çıkmış.
Sarebebek_ Ipektubaa ağızdan 2 damla verdi canım bide iki bacaktan aşı yaptı maşAllah hiç ateşimiz çıkmadı bizim ama çok ağladı kızım :((
Minikprenseees Ipektubaa ağızdan damla,iki bacaktan iğne oluyor.Ates yapmadı bizde.Zaten 38.5 ve üzeri ateş aşıdan kaynaklı değil enfeksiyondan oluyor
Cansuakbulutyilmaz Ayfa1608 kulagını tutuyormuydu yada saçını çekiyormuydu acaba kulak enfeksiyonunda nasil bi yol izlediniz
Ipektubaa Minikprenseees 4 ay aşısı bizde o civarda ateş yapınca şaşırmıştım bende ondan.ç tedirgin oldum bi
Ayfa1608 Ipektubaa teşekkür ederim. Büyük ihtimalle yapmadı. Ama bakın tabi siz yinede. Ateşi çıkarsa ılık duş aldırıp calpol verirsiniz
Themom_ Ipektubaa iki bacaktan 1 ağızdan ateş halsizlik yapmıyor daha önceden de oldukları için vücut tanıyor pekiştirme aşısı olduğu için sorun olmuyor bizde olmamıştı sadece tek bir bacağında 1 tl kadar kızarıklık olmuştu ertesi gün geçmişti
lilanasi Ipektubaa ağızdan damla ve iki bacaktan iğne. Tedirgin olma her bebek bir olmuyor benim kızımda ağrı ateş felan olmamıştı.
gly57 Ipektubaa kızımın adı ipek diyerek başlayım😀 8 aylık olacağız biz. şu zamana kadar olduğu hiçbir aşıda ateş kusma huysuzluk olmadı. aile hekimi doktoru aşıya gelmeden önce bir çay kaşığı calpol içir demişti. hep öyle yapıyorum.
Ipektubaa gly57 ipek çok güzel annesi tam ipek gibi okuyorlar maşallah onlara :)) olmadı bende öyle yaparım yarın sabah