Canansena Merhaba anneler kızım 2 ay 18 günlük 1 haftadır sürekli elleri gözünde okadar obalıyor ki suratı kıp kırmızı oluyor acaba gözleri mi ağrıyor yoksa her ay gibi bu ayda bunu mu yapıyorlar
Cigdembilir Canansena 3buçuk aylığız. Bizde gözlerimizi ovalıyoruz. Çünkü uykusu geliyo. Öyle ovaladı mı hemen uyuyo. Sende uyutmayıdeneyebilirisn canım
Yasirin_annesi Canansena benim oğlumda 2 ay 10 günlük o da öyle yapıyor çözdüm artık uykusu geldiği zaman yapıyor eller göze gidince direk uyutuyorum hemen uykuya dalıyor 😅
ElifKaratas Canansena ya benm kızm 39 günlük benmki de yapıyor hatta burnunu felanda ovalıyor sanki kalınıyormuş gibi hasta olucak diye korkuyOrm öksürüyor ara ara hırıltı var bide hala geçmedi kusmuğuda balgamlı geliyor
Canansena Cigdembilir uykudada yapıyo bazen acaba tam dalmadığı için mi . İçim rahatladı ya sağol canım😊
ZeyFat Benim kızımda 7 aylık başından beri her uykusu geldiğinde gözlerini ovalar büyük ihtimal sizin bebeğinizde de aynı şey oluyor ☺️
Canansena ZeyFat ayy içim rahatladı cidden doktorada gittik birşey çıkmadı uyku hiç aklıma gelmemişti 😅
deletedmom4842 Canansena oğlum onu uykusu geldiği zaman yapıyor yani herhangi bir ağrısı yoktur bence bebekler yapıyor bu tür şeyler
Sabriyeillke Canansena benim cimcimede 78gunluk biz yaklasik 2haftadir oyleyiz baslarda ellerini taniyi ondandir dedim ama ovalamaya basladikca uymasi daha kolay olmaya basladi