atlasert Merhaba bebeğim 15 ay 24 günlük emekliyor sıralıyor tutunup kalkıyor destekli yürüyor, bugün koltuğa sırtı yaslanmış dururken tay tay dedim 1-2 adım attı bıraktı kendini tahmini ne zaman yürür? Çok heyecanlıyım 🥰
Asafveannesi1 atlasert bebeğe göre değişir canım bazı bebekler yaşından önce yürür benim oğlum 10 aylık yürümeye başladı 9 aylıkken heveslendi şimdi 17 aylık koşuyor 😄 az kalmış sizinde eli kulağındadir 🌼
ali_miracin_annesi atlasert adım attığında çok yüksek tepkiler vermeyin çığlık atmak vs korkup vazgeçebilir onun dışında 1 aya yürür Allah’ın izniyle sürekli babasıyla aranıza alıp gel gel diye yürütün sevdiği oyuncak vs diğer koltuğa koyup alması için teşvik edin böyle yapmıştım benim oğlum 13 buçuk aylıktı adimladi 15 aya girer girmez yürüdü ondan önce 20 30 adım atardı
Bal38 atlasert 1 haftaya kadar yürür oğlumda dediklerinizi 13 aylıkken yapıyodu 1 hafta 10 güne iyice alışıp yürümeye başladı şuan 16 aylık koşuyoruz diyebilirim :))
atlasert Serapsfb ay inşallah ya her bebeğin gelişimi farklı ama oğlumdan sonra doğan bebekler hep yürüdü hevesleniyorum ister istemez 🥹
tekbasimabakiyorum Serapsfb kesim bilgi yayalım mı? Benim kızım da bayadır aynılarını yapıyor 9 ay 11 günlük 😁
atlasert ali_miracin_annesi tepki vermedim çok ama ikinci yapmaya çalıştığında düştü ağladı tekrarda deneyemedim uykusu var diye inşallah korkmamıştır dediklerinizi mutlaka deneyeceğim 🥰
atlasert Mervetnl yürüme arabasının çok etkisi oluyor diyorlar benimki hiç kullanmadı ne yürüteci ne yürüme arabasını ama arkadaşlarım kullandı ve yürümeye çoktan başladılar ☺️
ali_miracin_annesi atlasert minik bi tavsiye çok kötü düşmediği sürece siz kaldırmayın kendin kalk gel annecim diyin ben o hatayı yaptım düşmesin diye havada kaptım 2 yaşına kadar düşünce kalkmadı ben kaldırdim hep şuan 3 buçuk yaşında kalkar ama illa bana gelip sarılmadan susmaz
Mervetnl atlasert yürüteç kullanıyorum bende bu ara işte bşraz azalttım gücüm yettikçe tutup yürüyorum bakalım 🙈
atlasert Mervetnl bende hep öyle yürüttüm iki elinden tutup son 2 haftadır tek el tutup rahatça yürüyordu ama desteksiz korkuyordu bugün akşam öylesine denerken birden 1-2 adım attı nasıl mutlu oldum 🥰 inşallah bir an önce yürür sizin bebeğinizde
aeg-66 atlasert Benim kızım 10 aylık ama henüz bir yerden tutup kalkmıyor emekleriyle dönerek gidiyor kollarından tutunca destekle kalkıyor adim atıyor bireysel farklılıklar var mutlaka her bebeğin gelişimi farklı ama kızımla yaşıt olan bütün bebekler yürüyecek nerdeyse ister istemez Bi tedirgin oluyor insan bakalım beklemedeyiz ne zaman tutunup kalkacak yuruyecek