Merhabalar, lütfen tecrübeli olanlar bana bu konuda yardım edebilir misiniz. Bebeğim kro. 7 ay 17 günlük Düzl. 4 ay 10 günlük. Yaklaşık iki üç haftadır yavaş yavaş tadımlara başladık. Havuç , kabak, patates, elma, armut , karnıbahar, bal kabağı, mandalina şimdilik denediklerimiz. Maşallah kırk bir kere yeme isteği olan bir bebek ve iki gün deniyorum besinleri ikinci gün bazen çok yiyor yemek istiyor açıkcasi bende yediriyorum öyle iki üç kaşıkla sınırlı tutmuyorum. Ama son iki seferdir malesef kabızlık sorunu yaşıyoruz. Hep ikinarak ihtiyacını görürdü bu sefer daha fazla ikinio sonunda ağlamaya başladı ve gerçekten kabız olmuş canı yanmis yavrumun çıkartrken. Doktor zeytinyağı verme midesini bulandırır dedi , su ver bol bol dedi ama bazen istiyor su içmeyi bazen istemiyor. Çocuk istekli ben yedik e mutlu oluyorum ama bu sefer de kabızlık yaşıyoruz. Bunu nasıl çözebilirim, ne kadar daha böyle gider. Her bebek mi böyle oluyor yoksa prematüre olduğu için mi. Lütfen tecrübeli olanlar yardım edebilir mi.