uges2015 Kızım 8 aylık sağ sola dönüyor yüzüstü koyunca sırtüstü dönüyor ama sırtüstünden yüzüstü dönmüyor normal mi arkadaşlar dr götürdüm gelişim doktoruna gönderdi oda normal dönmeyebilir dedi ama ne bileyim
Girl_baby uges2015 kız benim kızım 15 aylık daha yeni yeni yüz üstü duruyor 😂 her bebeğin gelişimi farklı kafaya takma
iki_prens_annesi_ uges2015 çok normal her bebek farklı gelişir benim oğlumda 9 aylıktı dönmüyor derken bi anda döndü ve yuvarlanmaya başladı herşeyin vakti vardır
Papatkokusu123 uges2015 biz de 5 aylikken emekleme pozisyonunda duruyorduk 5 bucuk aylikken emekledi suan 7 ay 6 günlük oturuyor emekliyor hatta koltuklara ellerini attip tutunmaya çalışıyor hizli ilerliyoruz 😄
uges2015 iki_prens_annesi_ ay inşallah döner aslında takmıyordum kafaya kaynanam dönmüyor deyince dert oldu içime 🥹
TulayGeriDon iki_prens_annesi_ benim kızım 8 aylik olacak. Hala sırt üstünden yüz üstüne dönmüyor. Emekleme de yok çaba da. Sizde durumlar ne?
birazquality uges2015 insanın aklına gelmeyecek şeyleri kafasına sokuyorlar ısrarla sinir oluyorum böyle insanlara ya herkes mi böyle olmak zorunda ya benim bebeğim daha 2 aylıkken teyzem dönmüyor mu daha diye sormaya başladı delirmişler valla boşver hiç takma kafana
sunflower01 uges2015 dönmekten kastınız yatarken mi uyurken mi otururken uzanıp dönmek mi nedir? Tam olarak?
uges2015 sunflower01 zaten sırtüstü uzanmayı sevmiyor uyurkende mum gibi uyur sağ sola döner ama yüzüstü dönmüyor
mucizem10 uges2015 benim kızım da 8 aylik sağa sola dediğiniz gibi dönüyor ama yüz üstü durmayı sevmiyor o yüzden dönmüyor sirt üstü de pek dönmüyor hatta
uges2015 Yekbarnes benim kızımda emeklemiyor ama ben onu yürütec e koydum 6. Aydan sonra bir de eşimin tarafınd ilk torun hep kucakta tutup sevdiler çocuğu oturtturmadılar şimdi bile anne desteksiz oturtabiliyor diyorum yine de her yerine minder koyuyorlar 😃 alıyorum bende
uges2015 Melek1616 merhaba yeni gördüm cevabınızı şuan 14 aylık yürüyor dönüyor hepsini yapıyor merak etmeyin geçiyor
iki_prens_annesi_ TulayGeriDon benim çocuklarım büyük ama anlattığım büyük oğlumdu 9 aylıktı bi anda tam tur döndü ve yuvarlandı