durulice Kızlar Instagram’da sayfa açmak istiyorum ama çok fazla da anne bebek hesabı var uğraşmaya değer mi acaba 😊
medy durulice Bence değmez ya bir kere Instagram’da toksik bir kitle var her gönderinin altında biten, şahsen ben uğraşamam boş insanlarla, saçma sapan eleştirilerle 🤷🏼♀️
Elifce42 durulice bende yaklaşık bir ay önce açtım büyütüp ek gelir elde etmek için şuan için güzel ilerliyor yani en azından anı kalır öyle düşünün ve gruplar var ordan büyütebiliyorsunuz hesabınızı
Zeyzey05_ durulice değmez ama anca sürekli aktif olucaksın paylaşımın felan düzenli olucak reklama para basacaksan anca o zaman biraz 😄
durulice medy Allah akıl versin onlara haddi olmayan şeylere yorum yapıyorlar sırf ellerinde bir telefon var diye
CizerBirAnne durulice anne bebek sayfası açacaksanız değmez bence. Çok fazls var artık çünkü. Diğerlerinden farklı yapabileceğiniz bir şey, orijinal bir fikriniz varsa olur tabi.
durulice CizerBirAnne aslında maksat para kazanmak değil benim için zaten çalışıyorum annelerle sohbet muhabbet etkinlik paylaşımı bilgi vermek gibi amacım var 😂
Tubatgn durulice Ben açtım hem ek gıda hem bilgilendirme hemde bebeğim ile ilgili viral olan postlardan yapıyorum amacım eğlenmek e birde büyürse sayfayı büyütmek.