Milanbebek 3 aylık bebeğim ishal oldu için çok süt içiyor ( sadece anne sütü verdiğim için) sütüm yetmemeye başladı. Buzluktan çıkardım ve yumurtalık kısmına koydum çok geç çözülüyor. Bebeğim arkada ağlıyor . Acaba oda sıcaklığında eritip içirsem nolur. Çünkü bebeğim aç kaldı
Mmeelliikkeee Milanbebek acil olanı ılık suya koyabilirsin diğerlerini de önden oda sıcaklığına çıkart .. geçmiş olsun içiyorsa çok iyi kuzucuk sıvı kaybeder isalde
Busniltos Ben sütümü ılık suda bekletiyordum 10 dk kdar acil durumlarda. Mama verince benim bebeğim iyice mamaya döndü sütğm de kesildi. anne sütünden devam edin bence
Bebetonunannesi16 Milanbebek yumurtalık kosmında çözdğrmene gerek yok canım sıcak suya koy sütünü bermarğ usılü gibi ısıtabilirsin ben hep öyle yaptım
hunilimomy Milanbebek evet olur bir sorun olmaz su cok sıcak olmasin direk sıcak suya koymayın poşeti ılık olsun o zaman süt çözülür herhangi bi zarar vermez
ali_miracin_annesi Milanbebek imkanınız varsa bı kere mama verin sütü de sıcak suya BİBERONU koyup cozdurebilirsiniz ben öyle yapıyodum acil olunca