Aaaa1864 Sma kullanıyoruz doğduğundan 4 aya kadar comfort son 2 aydır da optipro kullanıyorduk ama bebeğim hep mamayı bitirmeden bırakıyor sevmiyor kilo alımı güzel içeriği temiz bir mama öneriniz var mı eolivia nasıl
gozdegunduz Aaaa1864 ben hipp combiotic kullanıyorum herkes sma önerdi onu da aldım denemek için bu iki mama çok öneriliyor
ebraz Aaaa1864 hipp güzel bir mama golden goat da kullanabilirsin keçi sütlü onuda kullandım keçi sütü anne sütüne en yakın süt
mervegun prenses23annesi neden içeriği kötü diyorlar ben hip combiotic kullanıyorum aksine içeriği en temiz mama diyorlar organik hemde
Aysegulb mervegun 😂😂😂 organik ve anne sütüne en yakın mama hipp nasıl içerik kötü diyorlar ya bu cehalet beni bitirdi😂😂😂 hipp kullanıyorum gayette memnunum
prenses23annesi mervegun bende kızımda kullandım sizin gibi duyarak ama sonradan öğrendim ki palm yağı varmış çok zararlı bir madde o
mervegun Aysegulb ya değişik insanlar var burda saçma sapan bilgilendirme yapıyorlar şaşırdım kaldım bence memnunum gaz sıkıntımız var biraz sadece 2 buçuk aylık bebeğim
Aaaa1864 mervegun ben sma comfort kullanmıştım kolik bebeğimde işe yaramıştı ama şimdi sma içmek istemiyor gibi 180lik mama yapıyorum 120sini içiyor sonra üstüne emmek istiyor hemen galiba sevmiyor artık
Aysegulb mervegun bizde de var arada fena sancılanıyor ama gaz damlası kullanıyorum bıraz rahatlatıyor o
mervegun Aaaa1864 kaç aylık bebeğiniz mama değiştirin bence sıkılmıştır aynı mamadan bizde hipii zorla içiyoruz bazen ya ama içerik olarak temiz olduğu için başka mama kullanmak istemiyorum aptamil de falan şeker varmış hep
nefes2345_ Ben de aptamil veriyorum kizima ben çok memnunum anne sütüne yakin bir mama oyüzden tavsiye ederim
melisamoms Hipp çok köpürüyor bu yüzdende gaz yapıyor kızımda aptamil proseyneo kullanıyorum memnunum